Supergirl ili Kara Zor-El (Melissa Benoist) u drugoj sezoni serije Supergirl prihvaća svoje nadljudske sposobnosti i postaje napokon prava heroina kakva je željela biti od dolaska na Zemlju.

2. sezona, epizoda 15 - 16

Cadmus počinje otimati izvanzemaljce i Kara traži od Snappera da objavi članak, ali on inzistira na provjeri njezina izvora. Tada Supergirl potvrdi priču, ali odbije odati svoj izvor i Snapper ipak ne želi objaviti priču. Zbog pristranosti prema Jeremiji J'onn suspendira Alex. Maggie joj pomaže da ga nađu. One sprečavaju novu otmicu izvanzemaljca i nađu Cadmusov stožer. I Lena ga nađe, ali je zarobe Lillianini ljudi. Kara je spašava. Jeremiah otkriva Alex da Cadmus svemirskim brodom kani preseliti sve izvanzemaljce na drugi planet. Kara na blogu objavljuje priču i Lillian je prisiljena na deportaciju samo dotad uhvaćenih izvanzemaljaca. Alex uvjeri Jeremiju da joj pomogne i dok on odvlači pozornost operativaca, ona ulazi u svemirski brod da bi oslobodila sve uhvaćene izvanzemaljce. U tome joj pomaže i Supergirl. Snapper otpusti Karu iz CatCo-a. J'onn vraća Alex na posao.

Dolaze Daxamci i zahtijevaju da ljudi predaju Mon-Ela. On se sam predaje. Kara ga prati i tada saznaje da je on princ Daxama. Na brodu koji je došao po njega njegovi su roditelji koji žele da on vodi svoj narod u ponovnoj izgradnji Daxama. Kara je ljuta zato što joj je Mon-El lagao. On joj se ispriča, ali to kod nje nema odjeka. Ona prekida s njim i od njegovih roditelja traži da napuste njega i Zemlju. Winn i Lyra provale u muzej umjetnosti tek toliko da vide kako im to ide. Poslije Maggie uhiti Winna jer je nestala jedna slika. Alex uvjeri Maggie da im da 24 sata da dokažu Winnovu nevinost. Nađu i uhite Lyru čiji brat Bastian duguje veliku svotu šverceru Mandraxu. Ona je ukrala sliku da bi platila Bastianov dug. DEO i Čuvar zajednički hvataju Mandraxa, a Winn oprašta Lyri što je bila neiskrena. DEO je uhvatio novog izvanzemaljca koji hipnotizira Karu i bježi na Zemlju-1. Kara se probudi u halucinaciji u kojoj je barska pjevačica.

Drugu sezonu akcijske serije 'Supergirl' ne propustite pratiti u subotu na Doma TV-u! 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju