Supergirl ili Kara Zor-El u drugoj sezoni serije Supergirl prihvaća svoje nadljudske sposobnosti i postaje napokon prava heroina kakva je željela biti od dolaska na Zemlju.

2. sezona, epizoda  5 - 6 

Skupina pljačkaša predvođena Chetom Minerom izaziva Supergirl koristeći se izvanzemaljskim oružjem. Cadmus zahtijeva da se na njih primijeni zakon o amnestiji. Lena priređuje dobrotvornu zabavu koju napadaju Minerovi ljudi. Ali zabava je bila samo varka kako bi se namamilo pljačkaše. Lenini ljudi aktiviraju napravu koja uništava izvanzemaljsko oružje i pljačkaši su uhićeni, ali su s Minerom ubijeni prije nego što uspiju izdati Cadmus. Otkriva se ipak da je na čelu Cadmusa Lillian, Lenina pomajka.

Skupina znanstvenika s dr. Jonesom na čelu u Norveškoj otkriva abnormalnu vučju strvinu i nakon toga su pobijeni svi znanstvenici osim Jonesa koji je zaražen parazitom. DEO otkriva da je Jones ubio ostale znanstvenike. Kara se naljuti na Mon-Ela kad sazna da se koristio svojim moćima kako bi zaradio. DEO predviđa Jonesovu sljedeću metu. Kara i J'onn pokušavaju ga zaustaviti, ali on crpi njihove moći i postaje sve veći i jači te pobjegne ostavljajući njih dvoje toliko slabima da je J'onn na rubu smrti. Alex nagovori M'gann da da krv kako bi spasila J'onna. Jones ponovno napada, ali umiješa se Mon-El. Stiže i James u svom novom kostimu pod novim imenom Čuvar.

Drugu sezonu akcijske serije 'Supergirl' ne propustite pratiti u subotu na Doma TV-u!  

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju