Supergirl ili Kara Zor-El (Melissa Benoist) u drugoj sezoni serije Supergirl prihvaća svoje nadljudske sposobnosti i postaje napokon prava heroina kakva je željela biti od dolaska na Zemlju.

2. sezona, epizoda 13 - 14

Mxyzptlk, vilenjak iz pete dimenzije koji može manipulirati zbiljom, zaprosi Karu, a njezino odbijanje shvaća kao izazov. Mon-El joj predlaže da ubiju Mxyzptlka, ali ona to odbije. Mxyzptlk doziva Parazita da napadne National City prije nego što ga ubije kako bi zadivio Karu. Mon-El slučajno otkriva da se vilenjake može ukloniti ako ih se natjera da svoje ime izgovore unatrag. I Win u DEO-u otkriva zbirku povezanu s energijom iz pete dimenzije iz koje Mxyzptlk izvlači moć. Mon-El izaziva Mxyzptlka na dvoboj.

DEO prima alarm u vezi s konvojem koji odlazi iz Cadmusa. Kara i J'onn istražuju i spašavaju zarobljenog Jeremiju koji tvrdi da je Cadmus razvio fuzijsku bombu. Nagovori J'onna da ga opet primi u DEO što izaziva sumnju kod Mon-Ela. On upozorava Winna da pazi na Jeremiju. Winn ustanovi da je Jeremiah pokušao ući u bazu podataka DEO-a. Kara traži objašnjenje od Jeremije i nije sigurna vjeruje li mu. Alex je, pak, sigurna u njegovu nevinost. Winn locira bombu, ali kad stiže DEO od bombe ni traga. J'onn shvaća da ne može čitati Jeremijine misli i da on radi za Cadmus.

Drugu sezonu akcijske serije 'Supergirl' ne propustite pratiti u subotu na Doma TV-u! Više o drugoj sezoni saznajte OVDJE.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju