Supergirl ili Kara Zor-El (Melissa Benoist) u drugoj sezoni serije Supergirl prihvaća svoje nadljudske sposobnosti i postaje napokon prava heroina kakva je željela biti od dolaska na Zemlju.

2. sezona, epizoda 3 - 4

Izvanzemaljac bježi iz DEO-a. U National City stiže predsjednica Olivia Marsdin kako bi potpisala opću amnestiju za sve izvanzemaljce, ali je napada nepoznati izvanzemaljac s čudesnim moćima. Svi vjeruju da je to bjegunac iz DEO-a. Alex upoznaje detektivku Maggie Smith koja je odvodi u tajni lokal izvanzemaljaca. Winn otkriva da je bjegunac s Daxama, planeta blizu Kriptona. Kara pobijedi Daxamca i vraća ga u DEO. Posebno je gruba prema njemu zbog dugog neprijateljstva Kriptona i Daxama. Predsjednica je ponovno napadnuta dok je potpisivala amnestiju, napadač je žena Scorch. Kara, Alex i Maggie zajedno je svladaju.

Truplo izvanzemaljca nađeno je i DEO pronađe ubojicu, ali otimaju ga nepoznati naoružani ljudi. Maggie i Alex slijede ih do tajne lokacije na kojoj Victoria Sinclair priređuje borbe izvanzemaljaca za bogataše i moćnike, katkad i na život i smrt. Među njima je i M'gaan, ali prije nego što je Kara uspjela intervenirati, napada je Draaga, svlada je i bježi. J'onn razgovara s M'gann koja priznaje da osjeća grižnju savjesti zbog uništenja svoje vrste. Veronica otima J'onna uz M'ganninu pomoć. Sad se J'onn i M'gann moraju boriti sve dok je J'onn ne uvjeri da prestane okrivljavati sebe. Kad ih oboje napadne Draaga, uskače Kara i pobijedi ga zahvaljujući Mon-Elovu savjetu. Kara uvjeri i ostale da prestanu štititi Veronicu koja je uhićena, ali ubrzo i puštena zbog intervencije odozgo. M'gann potajno mijenja obličje i pokazuje da je bijela Marsovka.

Drugu sezonu akcijske serije 'Supergirl' ne propustite pratiti u subotu na Doma TV-u! 

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju