Supergirl ili Kara Zor-El (Melissa Benoist) u drugoj sezoni serije Supergirl prihvaća svoje nadljudske sposobnosti i postaje napokon prava heroina kakva je željela biti od dolaska na Zemlju.

2. sezona, epizoda 9 - 10

Winna pretuku dok je pomagao Jamesu pa sada vjeruje da nije rođen za terenski posao. Kara istražuje čudnu seriju nestalih osoba i tijekom potrage s Mon-Elom prolazi kroz portal te se nađu na planetu Maaldoria, središtu trgovine robljem. Na Maaldoriji zbog utjecaja crvenog sunca par nema svoje moći pa dopuštaju da ih uhvate kako bi završili u ćeliji s ostalima. Ondje saznaju da je u trgovinu ljudima umiješana Roulette. Maaldorijska je atmosfera smrtonosna za Marsovce pa umjesto J'onna Alex predvodi ekipu za spašavanje. Uspijeva nagovoriti i Winna da im se pridruži unatoč njegovim dvojbama. Kara u zatvoru potiče pobunu i na kraju zatvorenici prije bijega svladaju Roulette i njezinu pomoćnicu. Po povratku na Zemlju Mol-El odlučuje da će slijediti sudbinu superheroja, a Maggie kaže Alex da zna za Karin drugi identitet.

Kara počinje trenirati Mon-Ela. Iako Leslie nije u zatvoru, istraga DEO-a utvrđuje da druga žena u paru s muškarcem s moćima jednakim Kriptoncima napada Karu i Mon-Ela. U borbi koja je uslijedila Mon-El pomaže Kari ne obazirući se na prolaznike koje dovodi u veliku opasnost. Stiže Čuvar, pomaže im i tada Kara saznaje za njegov pravi identitet. Leslie otima znanstvenik koji crpi njezine moći i prenosi ih na druge. Mon-El i James jure njoj u pomoć, ali i njih zarobljavaju i na kraju ih sve spasi Kara. Poslije Kara odbije Jamesovu ponudu da zajedno budu ulični osvetnici. M'gann gubi svijest, J'onn se povezuje s njom i u tom dijeljenju umova poručuje joj da joj je sve oprošteno.

Drugu sezonu akcijske serije 'Supergirl' ne propustite pratiti u subotu na Doma TV-u!


 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju