'Nespojivi' je zabavna humoristična serija o skupini prijatelja kojima tek malo nedostaje da pronađu vezu…

Bilo da je to zbog nedostatka stila, pogrešnoga posla ili čak loše frizure, svi u životu prolaze kroz razdoblje kad su 'nespojivi'. Većina nas s vremenom to prevlada, ali nekim ljudima treba malo više pomoći nego drugima.

Upoznajte Dannyja Burtona (Chris D'Elia). Samouvjeren, privlačan i neosjetljiv na ono što drugi misle, 29-godišnji Danny odluči pomoći svojem novom cimeru Justinu Kearneyju (Brent Morin) - vlasniku neuspješnog bara koji kronično previše razmišlja - i Justinovoj skupini prijatelja čudaka: Shellyju (Ron Funches), Burskom (Rick Glassman) i Brettu (David Fynn).

Danny upoznaje ekipu sa svojom rastavljenom starijom sestrom Leslie (Bianca Kajlich) koja se odmah zbliži s ovom skupinom momaka jer i sama ima osjećaj da je zapela u životu. Ekipa provodi većinu vremena u Justinovu baru gdje - uz pivo - jedni drugima pomažu oko problema koji ih muče i, premda se vole međusobno maltretirati, uvijek jedni drugima čuvaju leđa.

Koliko će Dannyjeva misija da ovu neiskusnu skupinu nauči svemu što zna o „ljubavnoj igri“ biti uspješna? Jedno je sigurno – neće biti lako kao što je isprva mislio.U seriji glumi sjajan ansambl stand-up komičara, a nadahnuta je knjigom Ellen Rakieten i Anne Coyle 'Undateable: 311 Things Guys Do That Guarantee They Won’t Be Dating Or Having Sex'.


 

Urnebesnu drugu sezonu serije 'Nespojivi' ne propustite pratiti na Doma TV-u

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju