Doma TV u domove svojih gledatelja donosi treću sezonu dobro poznate humoristične serije o skupini prijatelja koji nemaju previše sreće u ljubavi i treba ih malo pogurnuti da savladaju „ljubavnu igru“.

Autorski par Bill Lawrence i Adam Sztykiel snimili su seriju Nespojivi, priču o bliskoj skupini prijatelja iz Detroita koji su samo na korak do ostvarenja veze, ali trebaju malu pomoć sa strane.

Svi u nekom razdoblju svoga života ne možemo naći partnera, bilo to zbog pomanjkanja stila, pogrešnog posla ili čak i loše frizure. Većina se kad-tad izvuče iz toga, ali neki ljudi trebaju malo više pomoći od drugih.

U središtu priče nalaze se nespojivi cimeri Danny Burton (Chris D'Elia), samouvjeren, zgodan i neosjetljiv na mišljenja sa strane, i Justin Kearney (Brent Morin), vlasnik neuspješnog bara koji uvijek previše razmišlja, te neobična skupina njihovih prijatelja. Tu su Dannyjeva rastavljena sestra Leslie (Bianca Kajlich), Shelly (Ron Funches), Burski (Rick Glassman) i Brett (David Flynn).

Prijatelji većinu vremena provode u Justinovu baru pomažući jedni drugima i rješavajući životne probleme uz pivo. Pritom ne štede jedni druge u kritikama ni u podmetanjima, ali istodobno si uvijek međusobno drže odstupnicu.

Koliko će Dannyjeva misija da ovu neiskusnu skupinu nauči svemu što zna o „ljubavnoj igri“ biti uspješna? Jedno je sigurno – neće biti lako kao što je isprva mislio.U seriji glumi sjajan ansambl stand-up komičara, a nadahnuta je knjigom Ellen Rakieten i Anne Coyle 'Undateable: 311 Things Guys Do That Guarantee They Won’t Be Dating Or Having Sex'.

Treća sezona počinje s dvostrukom epizodom u kojoj se Danny odluči umiješati kada Justin i Candace objavljuju da počinju službeno izlaziti. Justin mu se osvećuje time što kaže da će Candace puno izgubiti ako prekine s Justinom i to gotovo dovodi do pravog prekida. Svi imaju bolje polovice, čak i Burski iznenadi sve izjavom da ima djevojku, a Leslie odluči promijeniti izgled.

 

Treću sezonu humoristične serije 'Nespojivi' pratite od vikendom u večernjem terminu na Doma TV-u!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju