'Nespojivi' je zabavna humoristična serija o skupini prijatelja kojima tek malo nedostaje da pronađu vezu - samo im treba malo pomoći!

3. sezona, epizoda 1 - 3. kolovoza

U središtu priče su nespojivi cimeri Danny Burton (Chris D'Elia), samouvjeren, zgodan i neosjetljiv na mišljenja sa strane i Justin Kearney (Brent Morin), vlasnik neuspješnog bara koji uvijek previše razmišlja te neobična skupina njihovih prijatelja. Tu su Dannyjeva rastavljena sestra Leslie (Bianca Kajlich), Shelly (Ron Funches), Burski (Rick Glassman) i Brett (David Flynn). Prijatelji većinu vremena provode u Justinovu baru pomažući jedni drugima i rješavajući životne probleme uz pivo. Pritom ne štede jedni druge u kritikama ni u podmetanjima, ali istodobno su si uvijek potpora. Sezona počinje s dvostrukom epizodom u kojoj se Danny odluči umiješati kada Justin i Candace objavljuju da počinju službeno izlaziti. Svi imaju bolje polovice, čak i Burski iznenadi sve izjavom da ima djevojku. Leslie odluči promijeniti izgled.

3. sezona, epizoda 2 - 4. kolovoza

Nastavak prve dvostruke epizode u kojoj se Danny miješa u Justinov život, a Justin mu se osvećuje time što kaže da će Candace puno izgubiti ako prekine s Justinom i to gotovo dovodi do pravog prekida. Ali na kraju se Danny ispriča Justinu što ga je odvojio od Candace i pomaže da se njih dvoje pomire.

Seriju 'Nespojivi' pratite od ponedjeljka do petka u noćnom terminu na Domi TV.

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju