Od četvero genijalaca svatko ima svoje područje specijalizacije, a njihov ukupan IQ iznosi zastrašujućih 700.

3. sezona, epizoda 22 - 28. listopada

Tim Škorpion angažira Kapper Aerospace Industries kako bi popravili njihov simulacijski biodom. Kad se sistem sruši, moraju pronaći par znanstvenika koji su živjeli unutra 11 mjeseci. Walter i Paige planiraju njihovu verziju djevojačke i momačke zabave.

3. sezona, epizoda 23 - 29.  listopada

Na dan vjenčanja tim Škoprion dobiva slučaj u Wyomingu. Moraju spriječiti požar kako ne bi uništio telefonske žice, ali trebaju i stići u San Jose na ceremoniju. Walter otkrije Paige svoje osjećaje.

3. sezona, epizoda 24 - 30. listopada

Na putu za Tahiti, zrakoplov tima se sruši na pusti otok. Sylvesterovo iskusto s ruba smrti dovede ga u situaciju naleta povjerenja dok Toby otkrije iznenađujuće tajne iz Happyne prošlosti.

3. sezona, epizoda 25 - 31. listopada

Tri tjedna nakon rušenja zrakoplova, tim mora biti spašen prije sezone monsuna. Sylvester gubi razum u bunkeru s pet kameleona, dok Toby i Walter, svaki na svoj način, pokušavaju smisliti plan spašavanja.

4. sezona, epizoda 1 - 1. studenog

U prvoj epizodi četvrte sezone tim „Škorpion“ mora surađivati sa starim neprijateljem Markom Collinsom kako bi spriječili nestanak čovječanstva, a Walter i Paige ne snalaze se baš najbolje u novoj vezi.

Seriju 'Škorpion' pratite od ponedjeljka do petka u večernjem terminu na Doma TV-u!

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju