Škorpion, 4. sezona

škorpion 4 sezona
,
škorpion 4 sezona
hr_HR

PON - PET 01.05

(Scorpion 4), SAD, 2016./2017., dramska serija
Tvorac serije: Nick Santora
Izvršni producenti: Alex Kurtzman, Roberto Orci, Nick Santora, Nicholas Wootton, Justin Lin, Heather Kadin, Scooter Braun i Walter O’Brien

Glume:
Elyes Gabel … Walter O’Brien
Robert Patrick … Cabe Gallo
Katharine McPhee … Paige Dineen
Jadyn Wong … Happy Quinn
Ari Stidham … Sylvester Dodd
Eddie Kaye Thomas …Toby Curtis

Doma TV na male ekrane donosi četvrtu sezonu hvaljene američke serije o timu genijalaca, kojemu je na čelu ekscentričn Walter O'Brien (Elyes Gabel). Četvero genijalaca u misiji je traženja rješenja za različite prijetnje globalnoj sigurnosti. Svatko od njih ima svoje područje specijalizacije, a ukupan IQ im iznosi zastrašujućih 700.

O glumcima:
ELYES GABEL (Walter O’Brien)
Elyes Gabel rođen je u Londonu, a živio je u Bristolu, Manchesteru i Kanadi. Počeo se baviti glumom u britanskim kazalištima Oldham Theatre i Northern Kids Theatre Company. U novije vrijeme glumio je u filmovima 'Godina nasilja', 'Spooks' i znanstvenofantastičnom trileru Christophera Nolana 'Interstellar'. Glumio je i u filmovima 'Svjetski rat Z' s Bradom Pittom i 'Dobro došli u zamku'. Na televiziji smo ga gledali u serijama 'Tijelo je dokaz', 'Igra prijestolja' i 'Obitelj Borgia'. Također se pojavio u britanskoj seriji 'Casualty' za koju je bio nominiran te u serijama 'Waterloo Road', 'Psychoville' i 'Identity'.

KATHARINE MCPHEE (Paige Dineen)
Katharine McPhee vrsna je glumica i pjevačica, a pojavila se na sceni 2005. godine u petoj sezoni 'Američkog idola'. Dobro je poznata televizijskoj publici jer je glumila s Debrom Messing u glazbenoj dramskoj seriji 'Smash' izvršnog producenta Stevena Spielberga. McPhee smo na televiziji također gledali u u gostujućim ulogama u serijama 'CSI: New York', 'Klub otpisanih' i 'Family Guy'. McPhee je ostvarila važnije uloge u filmovima 'Noć morskih pasa 3D' i 'Kućna zečica'. McPheein istoimeni debitantski album zasjeo je na drugo mjesto Billboardove ljestvice 200 najprodavanijih albuma 2007. godine. To je ujedno bio i najbolji debi neke izvođačice u dvije godine. Njezin prvi singl ‘Somewhere Over the Rainbow/My Destiny’ debitirao je kao drugi na Billboardovoj ljestvici singlova. Album je postao zlatni 2008., a 2009. je dobila nagradu Young Hollywood Award za najbolji ženski vokal.

ARI STIDHAM (Sylvester Dodd)
Ari Stidham rođen je i odrastao u Westlake Villageu u Kaliforniji, a razvio je ljubav prema nastupima u ranoj dobi pod utjecajem roditeljske ljubavi prema glazbi. Stidham je počeo svirati klavir s četiri godine, što je dovelo do nastupa u osnovnoškolskim produkcijama te poslije u produkcijama mladih u sjevernom Los Angelesu tijekom srednje škole. Igrao je u 'Hamletu', 'Macbethu' i 'Snu ljetne noći'. Također je sudjelovao u prestižnom programu American Conservatory Theatera (ACT) u San Franciscu.

Nove nastavke u četvrtoj sezoni napete serije 'Škorpion'  gledajte od ponedjeljka do petka u večernjem terminu na Doma TV-u!Tagovi