Druga sezona humoristične serije 'Sullivan i sin' izvršnog producenta Vincea Vaughna, od 12. srpnja na Doma TV-u u podnevnom terminu!

Doma TV premijerno donosi drugu sezonu urnebesne humoristične serije 'Sullivan i sin', o uspješnom odvjetniku s Manhattana koji odluči vratiti se u rodni grad i ondje preuzeti vođenje obiteljskog bara. Iako je napustio užurbani poslovni život, Steveu ne nedostaje akcije uz stalne goste, obitelj i prijatelje, s kojima svakodnevno upada u različite neočekivane situacije.

Nakon preuzimanja obiteljskog bara Steveova svakodnevnica potpuno se promijeni. Umjesto neprestanog nadmetanja s ostalim odvjetnicima u bivšoj tvrtci, Steve sada većinu svojeg vremena provodi u društvu obitelji i prijatelja iz djetinjstva, koji uključuju naivnog Owena (Owen Benjamin), Ahmeda (Ahmed Nassar) koji je neprestano u potrazi za privlačnim „pumama“, tvrdoglavog Roya (Roy Wood Jr.), simpatičnog i mudrog oca irskog podrijetla Jacka Sullivana (Dan Lauria) te strogu majku Korejku Ok Chu (Jodi Long). Osim njih, društvo mu u baru nerijetko prave i stalno kritizirana i podcjenjivana mlađa sestra Susan (Vivian Bang), neuglađeni Hank (Brian Doyle Murray) koji ga oduševljava svojim uvredljivim komentarima i uvijek prijateljski raspoložena Carol (Christine Ebersole), koja se nabacuje praktički svakom muškarcu koji prođe kroz vrata bara Sullivan i sin. Usto, između Stevea i bivše simpatije, bolničarke Melanie (Valerie Azlynn) ponovno se u međuvremenu rasplamsao stari plamen.


Na samom početku druge sezone, u seriji gostuje planetarno popularni glumac i komičar Ken Jeong ('Mamurluk') i utjelovljuje Susanina supruga Jasona, koji razmišlja o napuštanju uspješne karijere kako bi živio mirnijim životom, baš kao i Steve. Ostatak šarolike ekipe vraća se u najboljem sjaju, pa će tako tijekom sezone neke od njih privesti Tajna služba, neki će davati sve od sebe da poprave stanje svojih ljubavnih života, a određene stalne goste progonit će neobične halucinacije. U baru Sullivan i sin naprosto nikad nije dosadno!


Serija je 2012. godine proglašena jednom od deset najboljih ljetnih serija na kabelskoj televiziji, a prvu sezonu pratilo je čak 2,7 milijuna gledatelja u Americi.

 

Više o seriji i glumcia pročitajte na linku - 'Sullivan i sin'
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju