Ne propustite humorističnu seriju izvršnog producenta Vincea Vaughna od 28. studenoga na Doma TV-u!

Doma TV donosi urnebesnu humorističnu seriju o korporativnom odvjetniku koji odluči zamijeniti luksuzni život na Manhattanu s vođenjem obiteljskog bara u Pittsburghu. Pogledajte kako će se snaći u novome svijetu, okružen otkačenim članovima obitelji, prijateljima iz djetinjstva i osebujnim stalnim gostima bara.


U seriji 'Sullivan i sin', poznati komičar Steve Byrne glumi Stevea Sullivana, uspješnog njujorškog korporativnog odvjetnika koji s djevojkom Ashley (Brooke Lyons) dolazi kući na proslavu očeva šezdesetog rođendana. Steveov tajming ne bi mogao biti bolji jer sazna da njegov otac irskog podrijetla Jack Sullivan (Dan Lauria) i majka Korejka Ok Cha (Jodi Long) kane prodati obiteljski posao, bar poznat kao Sullivan i sin.


Ispunjen mještanima i stalnim gostima, Sullivan i sin neslužbena je gradska vijećnica četvrti. Ubrzo nakon povratka Steve shvati koliko mu je nedostajao dom te se ponovno zbliži s najboljim prijateljem Owenom (Owen Benjamin), zakvači se sa stalno kritiziranom i podcjenjivanom mlađom sestrom Susan (Vivian Bang), oduševe ga uvredljivi komentari priprostog Hanka (Brian Doyle-Murray) koji je već dio barskog inventara te mu se nabacuje pripita Carol (Christine Ebersole), žena u najboljim godinama koja voli flertovati. Steve čak osjeti i davno ugasli plamen prema bivšoj simpatiji Melanie (Valerie Azlynn). On uskoro shvati da je njegovo mjesto u staroj četvrti na čelu Sullivana i sina, no Ashley se ne sviđa ideja života u ruralnom Pittsburghu, pa njegova odluka da ostane podrazumijeva prekid njihove veze i odustajanje od pravne karijere na Manhattanu. Tako počinje Steveova potraga za značajnijim i ispunjenim životom - iza šanka!

Više o seriji i glumcima pročitajte na linku 'Sullivan i sin'

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju