Za ovu ekipu detektiva ne postoji nerješivi slučaj!

1. sezona, epizoda 6 - 19. kolovoza

U srednju školu u Crystal Coveu došla je nova djevojka po imenu Alice May i bacila je oko na Freda. Postoji samo jedan problem: Alice je mrtva! Da, Fredova je nova djevojka mrtva. Alice je duh poznat po tome što otima dečke poput Freda i zauvijek s njima netragom nestaje. Sada želi Freda voditi na maturalni ples – što znači da je on sljedeći! Na sreću, i Daphne na maturalni ples želi ići s Fredom i ne želi da je Alice u toj nakani preduhitri! A što je s ostatkom družine? Oni imaju svojih problema. Dakle Velma na maturalni ples želi ići sa Shaggyjem, ali Scooby želi da Shaggy s njim gleda maraton filmova Vincenta Van Ghoula. Stvari će postati gadne, a kada sve bude gotovo, Scooby i ekipa više neće biti isti.

1. sezona, epizoda 7 - 20. kolovoza

U gradu je Velmin omiljeni bend, „Hex Girls“ i ekipa ima mjesta u prvome redu. Na sreću, u prvom redu mjesto ima i zla sablast Fantom koji želi da „Hex Girls“ napuste glazbenu industriju – i to zauvijek! Ekipa ime rješenje, da Daphne ode na tajni zadatak kao Crush, najnovija članica benda. No kada je Fantom ščepa, Fred se izbezumi i napokon shvaća da prema Daphne gaji osjećaje. Istodobno, Scooby i Shaggy imaju svojih problema, zato što Shaggy previše vremena provodi s Velmom. Koje je Scoobyjevo rješenje? Zamijeniti Shaggyja lutkom!

1. sezona, epizoda 8 - 21. kolovoza

U Crystal Cove došao je Kraljevski viteški sajam i cijela ga ekipa odlazi vidjeti. Nažalost, ondje je i jezivi patuljak koji napada i paralizira posjetitelje – točnije one posjetitelje koji su odjeveni u gusarske kostime! Ekipa odlučuje patuljka uhvatiti u zamku, ali kada Shaggyja – koji je zajedno sa Scoobyjem odjeven kao gusar – uhvati to malo jezivo čudovište, družina se utrkuje s vremenom kako bi ga pronašla, u protivnom bi Scooby mogao izgubiti najboljeg prijatelja... Zauvijek.

1. sezona, epizoda 9 - 22. kolovoza

Par strašnih divova Gargantua počinje uništavati i rušiti sve po gradu, što je, nažalost, odraz narušenih odnosa unutar Društva za tajne. Naime, dok je tražio Shaggyja, Scooby ga je slučajno uhvatio kako se ljubaka s Velmom. Osjećajući se izdano, Scooby je neutješan – unatoč silnim naporima Freda i Daphne da ga oraspolože i ponovno sastave družinu. Iako se na kraju ujedine kako bi uhvatili i porazili te divove, razdor unutar družine velik je i uskoro se nameće pitanje... Može li ekipa Društva za tajne ponovno biti jedinstvena?

1. sezona, epizoda 10 - 23. kolovoza

Kada grad napadne jeziva mehanička zvijer, sumnja pada na Scoobyja. Prije nego što ekipa uspije sprati ljagu s njegova imena šerif naređuje da ga se zatvori u Bolnicu za zločinački poremećene životinje Crystal Covea. Sada je na družini da spere ljagu sa Scoobyjeva imena. No na putu im stoji novi neprijatelj na kojeg nisu računali: dijabolična papiga po imenu Profesor Periklo koji o Društvu za rješavanje tajni zna više nego što bi trebao. Tu je i sve veća napetost između Shaggyja, Velme i Scoobyja i dobivamo recept za katastrofu.

Animiranu seriju 'Scooby-Doo! Nove tajne' pratite od ponedjeljka do petka na Doma TV-u.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju