Scooby Doo! Nove tajne, 2. sezona

Scooby-Doo! Nove tajne
,
Scooby-Doo! Nove tajne
hr_HR

PON - PET 10.15

(Scooby-Doo! Mystery Incorporated), 2010., SAD, animirana serija

Autori animirane serije: Joe Ruby, Ken Spears
Izvršni producent: Sam Register

Doma TV donosi drugu sezonu animirane serije o svima najdražem psu detektivu i njegovim prijateljima, koji hrabro istražuju nadnaravne zločine i razotkrivaju svakog kriminalca koji ih pokušava zastrašiti pod krinkom jezivog duha ili demona. Za ovu ekipu detektiva ne postoji nerješivi slučaj!

O animiranoj seriji:
U drugoj sezoni animirane serije, Fred, Daphne, Velma, Shaggy i Scooby-Doo hrabro nastavljaju rješavati misterije u jezivom gradiću Crystal Cove, vrlo popularnom turističkom središtu koje se može pohvaliti dugom poviješću ukazivanja duhova, vukodlaka i svjetlećih morskih čudovišta. Dok Crystal Cove pokušava zaraditi na svojoj jezovitoj reputaciji, detektivska ekipa na čelu sa Scoobyjem ne dopušta da je zastraše kojekakve prikaze pod maskama, a sve to kako bi razotkrili pravu istinu o paranormalnim aktivnostima u gradiću.

Osim što će mlađi gledatelji u svakoj epizodi moći vidjeti jest kako ekipa rješava novi slučaj, te tijekom cijele sezone imat će priliku i pratiti kako Scooby, Shaggy i ostali pomalo rješavaju misterij o Gospodinu E.-u i njihovim prethodnicima. Ovi neustrašivi prijatelji ponekad se međusobno zakače i upadnu u opasne situacije, a ponekad uspiju pronaći vremena i za pokoju romansu. Međutim, ništa nije toliko bitno kao ono zbog čega su stigli u Crystal Cove - rješavanje slučajeva i razotkrivanje kriminalaca koji se sakrivaju iza zastrašujućih krinki!

 

Animiranu seriju pratite od ponedjeljka do petka u jutarnjem terminu na Doma TV-u!Tagovi