Sedma sezona nastavlja se na dan Castleova i Beckettina vjenčanja koji se pretvorio u noćnu moru

Kad su se gledatelji prvi put susreli sa slavnim piscem kriminalističkih romana Richardom Castleom (Nathan Fillion), on je bio usred spisateljske blokade. Međutim, nakon što ga njujorška policija ispita u vezi s nizom ubojstava koja oponašaju zločine opisane u njegovim knjigama, Castle nadahnuće pronalazi u njujorškoj detektivki Kate Beckett (Stana Katić).



Nakon rješavanja tog prvog slučaja, Castle i Beckett nastavljaju istraživati neobična ubojstva u New Yorku kombinirajući Castleovu intuiciju spisatelja i Beckettin kreativni detektivski pristup. Međutim, tijekom godina nisu samo zajedno rješavali zločine. Zaljubili su se, počeli izlaziti, a naposljetku se odlučili i vjenčati.

U završnici šeste sezone, dok se Castle vozio na svoje dugo iščekivano vjenčanje, crni terenac izgurao ga je s ceste. Zatim, nakon što se nije pojavio na vjenčanju, Beckettica je pozvana na mjesto nesreće gdje je u provaliji ugledala Castleov auto u plamenu. Tko ili što je uzrokovalo prometnu nesreću? Je li Castle ikako mogao preživjeti?



Sedma sezona nadovezat će se na završnicu šeste sezone i mjesto te nesreće. Tijekom sezone, pred detektivima postaje bit će i brojni novi slučajevi i veliki izazovi. Tako će tim istraživati ubojstvo slavne internetske ličnosti, kao i poznatog glumca akcijskih filmova iz 1980-ih, a usput će i tragati za odgovorima o Castleovu tajanstvenome nestanku.

Napetu kriminalističku seriju 'Castle' pratite na Doma TV-u. 
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju