Humoristična serija začinjena romantičnom pričom!

'Prizemlje' je zabavna humoristična serija čija se radnja odvija u poslovnom okruženju, ali začinjena je romantičnom pričom.



Na početku serije Brody (Skylar Astin), ambiciozni, perspektivni mladi financijski stručnjak s diplomom s Harvarda upoznao je Jenny (Briga Heelan), prelijepu zabavnu ženu, maturanticu srednje škole koja se ne zamara karijerom. Veza koja je započela kao susret za jednu večer postaje ozbiljnija kada Brody sazna da Jenny radi sa skupinom bezbrižnih čudaka u odjelu za održavanje u prizemlju nebodera u kojem se nalazi njegov ured.



Brodyjev zahtjevni šef i mentor koji mu je postao poput oca, g. Mansfield (John C. McGinley) nije oduševljen idejom ozbiljne veze s nekom ženom, posebice s nekim tko radi u prizemlju. U odjelu za održavanje nalazi se pametnjaković Harvard (Rory Scovel) koji je očito zaljubljen u Jenny te zbog toga Brodyja smatra smrtnim neprijateljem.



Tu je i Brodyjev kolega Threepeata (Rene Gube), ambiciozni mladić koji voli konkurenciju i nije tako plitak kakvim se doima. Derrick (James Earl) je dečko koji izvana odaje dojam grubijana, ali iznutra je prava mimoza i uvijek pazi na svoje prijatelje u odjelu za održavanje kojemu se pridružila i društveno neprilagođena, ali genijalna Lindsay (Emily Elizabeth Heller).



Na samom početku druge sezone, nakon što se Brody i Jenny vrate iz Pariza, Brody se mora suočiti s posljedicama nakon što je Mansfielda ostavio na cjedilu, a Jenny se mora nositi s činjenicom da je odbijeni Harvard otpustio gotovo sve iz prizemlja. Vratiti Mansfieldovu naklonost bit će teže nego što je Brody mislio, posebice sada kad je njegovo mjesto zauzela žena po imenu Lindsay koja je financijski genij, ali bez društvenih vještina.



Drugu sezonu humoristične serije 'Prizemlje' pratite od 30. listopada na Domi TV.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju