Prizemlje, 2. sezona

img placeholder
,
hr_HR

PON - PET 03.40

(Ground Floor), 2014., SAD, humoristična serija
Tvorci serije: Bill Lawrence, Greg Malins
Izvršni producenti: Bill Lawrence, Jeff Ingold, Jeff Astrof


Glume:
Skylar Astin …. Brody Moyer
Briga Heelan …. Jennifer MillerRory Scovel …. Mark “Harvard” Shrake
Rene Gube …. Mike “Threepeat” Wen
John C. Mcginley …. Mr. Mansfield
 


O glumcima:

SKYLAR ASTIN
(Brody Moyer)
Mladi glumac Astin nedavno je široj javnosti postao poznat ulogom Jesseja u filmovima 'Na putu do zvijezda' i 'Na putu do zvijezda 2', gdje je glumio uz Annu Kendrick i Rebel Wilson. Također je nedavno posudio glas u Disneyjevu animiranom filmu 'Krš i lom'. Također je glumio i u filmovima 'Svi na Woodstock', 'Konačno 21', 'Cavemen' i 'Love Written i Blood'.
Na malim ekranima, glumio je u serijama 'Girls', 'Glee', 'Dr. House', 'The Online Gamer' i 'Halt and Catch Fire'.

 

BRIGA HEELAN
(Jennifer “Jenny” Miller)
Heelan se od malih nogu zanimala za glumu, a nakon srednje škole preselila se iz rodnog gradića u Massachusettsu u Los Angeles, gdje je diplomirala kazališnu glumu. U kratkome vremenu provedenom u Los Angelesu postala je jedna od traženijih glumica. Glumila je u filmu 'The Night is Young', kao i u TV filmovima 'How We Live' i 'Counter Culture'.
Na malim ekranima privukla je mnogo pažnje, i to ulogama u serijama kao što su 'Man Up', 'Jane by Design', 'Sretni završeci', 'Cougar Town' i 'Undateable', a imala je i veću ulogu u novoj seriji Judda Apatowa 'Love'.


RORY SCOVEL
(Mark “Harvard” Shrake)
Scovel postaje sve traženiji komičar i scenarist u Hollywoodu, i to zahvaljujući svojoj spontanoj kreativnosti i apsurdnim pogledima na svijet kojima na svojim nastupima odmah osvoji publiku. Svojim nastupima sudjelovao je na brojnim festivalima stand-up komedije, kao što su Just for Laughs u Montrealu, i Bridgetown Comedy Festival, a nastupao je i u poznatim showovima Conana O'Briena, Jimmyja Fallona i Craiga Fergusona.
Glumio je u serijama 'Zach Stone Is Gonna Be Famous', 'NerdTerns', 'Moderna obitelj', 'Inside Amy Schumer', 'Undateable' i 'The Comedians'.

 


RENE GUBE

(Mike “Threepeat” Wen)
Gube je još jedan mladi komičar u usponu koji u seriji 'Prizemlje' nije samo jedan od glavnih glumaca, već i jedan od scenarista serije. Osim što se bavi glumom i pisanjem scenarija za humoristične serije, u Los Angelesu nastupa sa svjetski poznatom komičarskom trupom Upright Citizens Brigade.
Glumio je u serijama 'Klub otpisanih', 'U uredu', 'Uredništvo', 'Ben and Kate', 'Undateable' i 'Crazy Ex-Girlfriend', a imao je i zapaženu ulogu u filmu ' Tražeći ljubav za kraj svijeta' uz Keiru Knightley i Stevea Carella.


JOHN C. McGINLEY
(Remington Stewart Mansfield)
MacGinley je televizijskoj publici najpoznatiji po nezaboravnoj ulozi dr. Perryja Coxa u humorističnoj seriji 'Stažisti'. Svoju je uspješnu dugogodišnju glumačku karijeru započeo kada ga je redatelj Oliver Stone zapazio u kazališnoj predstavi 'Danny and the Deep Blue Sea' i dao mu ulogu u svojem filmu 'Vod smrti'. Ovo je bio tek početak njihove česte suradnje koja uključuje filmove 'Wall Street', 'Talk Radio' i 'Nixon'. Glumio je u više od 60 filmova, a među njima su 'Pakleni val', 'Niti vidim, niti čujem', 'Sedam', 'Kako dobiti nogu', 'Three to Tango' i 'Highlander'.
Osim u 'Stažistima', glumio je i u serijama 'Odstrel' i 'Pravda za sve', a posudio je glas u animiranim serijama 'WordGirl', 'Justice League' i 'Robot Chicken'. Bavi se i glumom u kazalištu.

Drugu sezonu serije 'Prizemlje' ne propustite pratiti na Doma TV-u!

 Tagovi