Šesta sezona serije 'Teški zločini', koja prati složnu detektivsku ekipu u istraživanju osjetljivih zločina, 19. travnja dolazi na ekrane Doma TV-a. Dirljiva sezona ponudit će obožavateljima niz ključnih trenutaka, od proslava ljubavi do velikih gubitaka. Istražujući zločine, detektivi propitkuju svoju sposobnost razumijevanja velikih promjena i vjeru u pravni sustav koji stalno i ubrzano mijenja prioritete.

Šesta sezona serije Teški Zločini prati detektivsku ekipu iz Los Angelesa koja se bavi istraživanjem ubojstava i tajni povezanih sa složenim političkim sukobima. Kapetanica Sharon Raydor na čelu je specijalne jedinice, a u njezinoj istražiteljskoj ekipi nalaze se poručnik Provenza, starosjedilac ekipe; poručnik Andy Flynn koji strastveno voli svoj posao i odnedavna kapetanicu Raydor; poručnik Mike Tao kojem se obraćaju kad god je tehnologija u pitanju i koji uživa u tome da svojom stručnošću rješava slučajeve te detektiv Julio Sanchez koji sve zna o bandama Los Angelesa i kojega se osumnjičeni često boje.

U šestoj sezoni novi pomoćnik šefa policije Mason nakon nestanka trojice 15-godišnjaka naredi odjelu za teške zločine da njihov nestanak smatraju prioritetnim slučajem. U međuvremenu, Sharon dobiva još dokaza da se Phillip Stroh vraća u Los Angeles. Dok se nastavlja potraga za nestalim dječacima, jedinica je suočena s nepovjerljivim svećenikom, bijesnim bivšim mužem i prijetnjama FBI-a. Rusty iznenađuje Flynna i Sharon neočekivanim zahtjevom.

 

Napetu seriju "Teški zločini" ne propustite pogledati od ponedjeljka do petka u poslijepodnevnom terminu na Doma TV-u!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju