Novi intrigantni trenutci šeste sezone serije "Teški zločini"!

Šesta sezona serije "Teški zločini" prati detektivsku ekipu iz Los Angelesa koja se bavi istraživanjem ubojstava i tajni povezanih sa složenim političkim sukobima. Dirljiva sezona ponudit će obožavateljima niz ključnih trenutaka, od proslava ljubavi do velikih gubitaka. Istražujući zločine detektivi propitkuju svoju sposobnost razumijevanja velikih promjena i vjeru u pravni sustav koji stalno i ubrzano mijenja prioritete.

Kapetanica Sharon Raydor na čelu je specijalne jedinice, a u njezinoj istražiteljskoj ekipi nalaze se poručnik Provenza, starosjedilac ekipe; poručnik Andy Flynn koji strastveno voli svoj posao i odnedavna kapetanicu Raydor; poručnik Mike Tao kojem se obraćaju kad god je tehnologija u pitanju i koji uživa u tome da svojom stručnošću rješava slučajeve te detektiv Julio Sanchez koji sve zna o bandama Los Angelesa i kojega se osumnjičeni često boje.

U šestoj sezoni novi pomoćnik šefa policije Mason nakon nestanka trojice 15-godišnjaka naredi Odjelu za teške zločine da njihov nestanak smatraju prioritetnim slučajem. U međuvremenu, Sharon dobiva još dokaza da se Phillip Stroh vraća u Los Angeles.

Dok se nastavlja potraga za nestalim dječacima, jedinica je suočena s nepovjerljivim svećenikom, bijesnim bivšim mužem i prijetnjama FBI-a. Rusty iznenađuje Flynna i Sharon neočekivanim zahtjevom.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju