Ne propustite zanimljive restauracije Ricka i njegovog tima u drugoj sezoni reality serije 'Restauratori'

Doma TV na male ekrane donosi drugu sezonu reality serije 'Restauratori' koja prati vrhunskog stručnjaka za restauraciju antikviteta Ricka Dalea i njegov tim dok razvijaju inovativne procese kako bi uspješno i na vrijeme dovršili projekt te derutnim i zahrđalim predmetima vratili stari sjaj.

Može li ovaj uigrani tim mirno preuzeti kontrolu nad svakom rizičnom restauracijom i savladati svaki izazov koji im se nađe na putu?



'Restauratori' je zabavna reality serija u kojoj su glavni akteri majstori obnove i popravljanja vintage predmeta koji im pristižu iz svih dijelova SAD-a. Osim što serija na zanimljiv način prikazuje što se sve odvija u pozadini radionica ovog zanata, gledatelji će dobiti i rijedak uvid u povijest i popularnu kulturu SAD-a koje predstavlja svaki predmet na kojem rade ovi vrhunski restauratori.



Svaka radionica ima vlastiti fokus za koji su potrebne određene vještine, a druga sezona serije i dalje prati Ricka Dalea, metaloprerađivača i stručnjaka za restauraciju antikviteta te vlasnika tvrtke 'Rickove restauracije' u Las Vegasu, koji ima tridesetogodišnje iskustvo u ovom poslu. Rick čini sve od sebe kako bi starim, zahrđalim predmetima vratio stari sjaj. Bilo da se radi o biciklu iz 1950-ih ili poštanskom sandučiću iz 1940-ih, svaka restauracija predstavlja novi izazov za Ricka i njegov tim, koji neprestano razvijaju inovativne procese kako bi uspješno i na vrijeme dovršili projekt.



U drugoj sezoni 'Restauratora' vidjet ćemo kojim će se sve zanimljivim, novim projektima baviti 'Rickove restauracije'. Nakon što Rickov sin Tyler slučajno pronađe aparat za kavu iz 1950-ih, tim će trebati što prije skuhati formulu za obnovu, a Rick i njegov morat će dobro napeti svoje mišiće za popravak arkadne igre za ispitivanje snage iz 1940-ih.



Osim toga, ovaj spretni tim pozabavit će se i derutnim dječjim triciklom, Harleyjem iz 1967., dječjim motociklom koji radi na kovanice, kacigom helikopterskog artiljerca iz Vijetnamskog rata i mnogim drugim, rijetkim predmetima iz gotovo svih desetljeća prošloga stoljeća, a restaurirat će čak i peć na drva iz 1881. godine!

Hoće li Rick i njegovi pomoćnici uspješno dovršiti svaki projekt i hoće li svi klijenti zadovoljno odšetati iz Rickove radionice? Gledatelji imaju priliku doznati u drugoj sezoni 'Restauratora'!



Uzbudljivu seriju 'Restauratori' ne propustite pogledati u subotu na Doma TV-u!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju