Hoće li tim 'Rickovih restauracija' i u ovoj sezoni dovesti do savršenstva svaki predmet s kojim će se susresti u svojoj radionici?

Doma TV donosi četvrtu sezonu reality serije 'Restauratori', u kojoj iskusni stručnjak za restauriranje Rick Dale i njegov osebujni tim zajedničkim snagama pretvaraju stare i dotrajale predmete u kolekcionarske primjerke. U ovoj sezoni vidjet ćemo koji će novi izazovi stajati pred 'Rickovim restauracijama' i doznati hoće li ishod svakog projekta biti jednako uspješan kao dosad!



Reality serija 'Restauratori' i u četvrtoj sezoni prati zanimljive projekte kojima se bave majstori obnove i popravljanja vintage predmeta koji im pristižu iz svih dijelova SAD-a. Glavni akteri su vlasnik i zaposlenici tvrtke 'Rickove restauracije' iz Las Vegasa, koji spremno prihvaćaju svaki izazov kako bi starim i uništenim predmetima vratili stari sjaj. Vlasnik radionice, Rick Dale, stručnjak je u restauriranju s 30-godišnjim iskustvom koji je svoju karijeru izgradio na ljubavi prema svojem poslu i jedinstvenoj vještini kojom hrđave i oronule predmete može transformirati u naizgled nove proizvode kojima nakon restauracije višestruko poraste vrijednost.



Rick i njegov tim tako će restaurirati golemi sef u obliku topovske kugle iz 1920-ih, taksimetar ih 1950-ih, perilicu za rublje iz 1930-ih, stari policijski telefon njujorške policije, ali i automat za žvakače gume iz 19. stoljeća! Svoju stručnost tim će također demonstrirati restauracijom različitih vozila – od Honde ATC iz 1972. godine i automobilom na pedale od 50-ih godina prošlog stoljeća, do motocikla BMW s bočnom prikolicom i dječjeg automobila Kidillac.


Četvrtu sezonu reality serije 'Restauratori' pratite vikendom u poslijepodnevnom terminu na Doma TV-u.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju