Restauratori, 4. sezona

Restauratori exposed
,
hr_HR

SUBOTA 12.15

(American Restoration), SAD, 2013./2014., reality serija,
4. sezona, 24 epizode


Izvršni producenti: Brent Montgomery, Colby Gaines

Doma TV donosi četvrtu sezonu reality serije 'Restauratori', u kojoj iskusni stručnjak za restauriranje Rick Dale i njegov osebujni tim zajedničkim snagama pretvaraju stare i dotrajale predmete u kolekcionarske primjerke. U ovoj sezoni vidjet ćemo koji će novi izazovi stajati pred 'Rickovim restauracijama' i doznati hoće li ishod svakog projekta biti jednako uspješan kao dosad!O seriji:
Reality serija 'Restauratori' i u četvrtoj sezoni prati zanimljive projekte kojima se bave majstori obnove i popravljanja vintage predmeta koji im pristižu iz svih dijelova SAD-a. Glavni akteri su vlasnik i zaposlenici tvrtke 'Rickove restauracije' iz Las Vegasa, koji spremno prihvaćaju svaki izazov kako bi starim i uništenim predmetima vratili stari sjaj.

Vlasnik radionice, Rick Dale, stručnjak je u restauriranju s 30-godišnjim iskustvom koji je svoju karijeru izgradio na ljubavi prema svojem poslu i jedinstvenoj vještini kojom hrđave i oronule predmete može transformirati u naizgled nove proizvode kojima nakon restauracije višestruko poraste vrijednost. Svoj prvi projekt odradio je sa samo 9 godina, kad je uredio stari bicikl koji mu je poklonio otac. Sa svojim otkačenim timom, od kojih su mnogi ujedno i članovi njegove obitelji, dosad je restaurirao različite predmete, od džuboksa i igračaka do oružja i zahrđalih vozila, a u četvrtoj sezoni reality serije očekuju ih novi izazovi!

Rick i njegov tim tako će restaurirati golemi sef u obliku topovske kugle iz 1920-ih, taksimetar ih 1950-ih, perilicu za rublje iz 1930-ih, stari policijski telefon njujorške policije, ali i automat za žvakače gume iz 19. stoljeća! Svoju stručnost tim će također demonstrirati restauracijom različitih vozila – od Honde ATC iz 1972. godine i automobilom na pedale od 50-ih godina prošlog stoljeća, do motocikla BMW s bočnom prikolicom i dječjeg automobila Kidillac.

Hoće li tim 'Rickovih restauracija' i u ovoj sezoni dovesti do savršenstva svaki predmet s kojim će se susresti u svojoj radionici?
 Četvrtu sezonu reality serije 'Restauratori' pratite subotom u poslijepodnevnom terminu na Doma TV-u. Više o četvrtoj sezoni saznajte OVDJE.Tagovi