Najbolji američki restauratori obnavljaju predmete i istovremeno istražuju njihov originalni sjaj, mjesto u američkoj povijesti i utjecaj na popularnu kulturu.

4. sezona, epizoda 6 - 7 - 3. kolovoza

Rick se suočava s pravom zagonetkom kad mu neidentificirana trokolica stigne u radionicu. Može li on posložiti sve dijelove ove zbunjujuće zagonetke ili će ovaj pokretni misterij ostati zauvijek neriješen? A malo poslije, njegova ekipa puna je posla kad im klijent dostavi golemu peć iz 1920-ih. Mogu li oni zakuhati ovu golemu peć do savršenstva ili će ova kuhinjska restauracija biti recept za katastrofu?

Rick i njegov tim suočeni su s teškim zadatkom kad im u radionicu stigne Honda ATC iz 1972. godine. Mogu li oni preživjeti trnoviti put k restauraciji ili će ovo vozilo na tri kotača skrenuti s puta? A malo poslije, Ron i Tyler puni su zločestih planova dok smišljaju Rickovu momačku zabavu. Hoće li uspjeti osmisliti pravu daleovsku pijanku ili će se morati dovesti u red?

4. sezona, epizoda 8 - 4. kolovoza

Nakon što mu signalni top s početka 20. stoljeća uleti u radionicu, Rick se priprema za veliku eksploziju. Može li on okupiti svoje trupe kako bi lansirali ovo terensko vatreno oružje ili će im ova restauracija odgovoriti uzvratnom paljbom? Nakon toga, u radionici pokušavaju održati svoju prvu dražbu. Hoće li ovaj važni projekt donijeti zaradu ili će na kraju to skupo platiti? A malo poslije, u radionici pozdravljaju talijanski rasklopni bicikl iz 1950-ih. Mogu li oni samo projuriti kroz ovaj projekt ili će zapeti na strmoj uzbrdici?

Uzbudljivu seriju 'Restauratori' ne propustite pogledati vikenom na Doma TV-u!

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju