Raznovrsna skupina regruta stigla je u FBI-evu bazu na obuku. Oni su najbolji, najpametniji i najprovjereniji pa se čini nemogućim da je jedan od njih osumnjičen za organiziranje najvećeg napada na New York nakon 11. rujna.

1. sezona, epizoda 3 - 5 - 28. prosinca 

U Quanticu Alex napokon dobiva informacije o svom ocu i njegovoj prošlosti u FBI-u, ali u budućnosti njezina majka Sita igra ključnu ulogu kad je Liam uvjeri da sudjeluje u konferenciji za medije na nacionalnoj televiziji, u kojoj će preklinjati Alex da se preda. Također u Quanticu, novi agenti na obuci uče o umjetnosti profiliranja i fokusiraju se na jake i slabe strane svojih kolega, naposljetku dovodeći u pitanje njihovo samopouzdanje i drugarstvo.

U Quanticu regruti su dobili zadatak izvesti vježbu spašavanja talaca koja poljulja Alex pa dovede u pitanje svoje sposobnosti i pita se treba li odustati od Quantica. U budućnosti Alex i dalje traži tragove i pronađe jedan koji dovede u pitanje nevinost jednog od njezinih najbližih kolega. No je li njezin trag doista ono što misli? Nitko nije onakav kakvim se čini.

Vježbenici prvi put napuštaju kamp i odlaze na prvi tajni zadatak. Večer je puna nepredvidljivih događaja, a Alex i Ryan zbližavaju se dok se testiraju vještine regruta. U budućnosti Alex odluči reći svoju stranu priče pa daje prvi javni intervju nakon kojega se svi čude i pitaju tko doista govori istinu.

1. sezona, epizoda 6 - 8 - 29. prosinca

 

Novi agenti na obuci vježbaju nadzor u praksi na Mirandi i njezinu sinu Charlieju. Shelby se trudi držati Caleba na distanci, ali Raina otvara vrata bliskijem odnosu sa Simonom. U budućnosti Alex dobiva pomoć kad pokuša hakirati FBI-evo računalo.

U ispitu na polovici obuke u Quanticu agenti na obuci dobivaju eksplozivan zadatak, koji rezultira time da neki ljudi zauvijek odu kući. U budućnosti, Alex i dalje pokušava očistiti svoje ime te pronalazi Nimu i Rainu koje joj pružaju više pitanja nego odgovora pa se Alex i svijet na kraju pitaju komu doista možeš vjerovati.

U budućnosti netko hakira FBI-ev računalni sustav te povjerljivi dokumenti izađu u javnost pa Alex dođe do zaključka da je druga bomba u igri negdje u New Yorku. A u Quanticu regruti dobivaju individualne zadatke, no uviđaju da su svi povezani u sklopu lekcije da uvijek gledaju širu sliku.

Epizode serije 'Quantico' ne propustite pratiti vikendom na Doma TV-u!

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju