Quantico, 1. sezona

Quantico
,
Quantico
hr_HR

SUB - NED 01.25

(Quantico), SAD , 2015., kriminalistička serija
Tvorac serije: Joshua Safran

Glume:
Josh Hopkins ... Liam O’Connor
Yasmine Al Massri ... Nimah Amin
Johanna Braddy ... Shelby Wyatt
Priyanka Chopra ... Alex Parrish
Tate Ellington ... Simon Asher
Aunjanue Ellis ... Miranda Shaw

O glumcima:
Josh Hopkins
(Liam O’Connor)

Josh Hopkins dinamičan je i svestran glumac, veteran televizijskih i dugometražnih filmova. Josh je zadnju glavnu ulogu ostvario s Courteney Cox u TBS-ovu sitcomu Cougar Town, koji je ove godine završio sa svojom šestom i posljednjom sezonom. Hopkins je glumio Graysona Ellisa, u kojeg je zaljubljen Coxin lik Jules Cobb.

Yasmine Al Massri
(Nimah Amin)

Prije rada u Quanticu Yasmine Al Massri glumila je s Johnom Malkovichem u svom američkom glumačkom debiju, televizijskoj dramskoj seriji Crossbones. Od filmskih uloga tu su međunarodno priznati film Juliana Schnabela Miral, uz Vanessu Redgrave, Freidu Pinto i Willema Dafoea, The Last Friday, koji je osvojio nagradu za najbolji film na Međunarodnom filmskom festivalu u Dubaiju 2011.

Johanna Braddy
(Shelby Wyatt)

Osim što igra glavnu ulogu kao regrutkinja FBI-a Shelby Wyatt u ABC-jevoj seriji Quantico, Johannu se može vidjeti Lifetimeovoj seriji UnREAL, od kritičara hvaljenoj dramskoj seriji o događajima iza kulisa reality natjecanja o parovima, u kojoj glumi s Constance Zimmer, Shiri Appleby i Freddiejem Stromom.

Priyanka Chopra
(Alex Parrish)

Priyanka Chopra ostvaruje svoj američki televizijski debi s ulogom Alex Parrish u veoma iščekivanoj ABC-jevoj drami Quantico.
Chopra je glumica, glazbenica i bivša Miss svijeta, prepoznata međunarodno širom svijeta. Njezin debitantski singl, In My City, na kojem gostuje will.i.am, bio je glasom franšize Thursday Night Football mreže NFL za sezonu 2012. – 2013.Chopra.

Tate Ellington
(Simon Asher)

Osim uloge koju ostvaruje u Quanticu, Tatea Ellingtona vidjet će se u ljeto 2015. U dugometražnim filmovima Straight Outta Compton, utemeljenom na nastanku legendarne rap-skupine N.W.A., kao i u nastavku horor-blockbustera Zla kob. Samo 2015. godine Tate se pojavio u dvjema velikim ponavljajućim ulogama, kao prijatelj i kolega Mindy Kaling u seriji The Mindy Project te kao jedan od vođa Terminusa u seriji Živi mrtvaci.

Aunjanue Ellis
(Miranda Shaw)

Aunjanue Ellis glumi Mirandu Shaw u ABC-jevoj iščekivanoj drami Quantico. Ellis je također glumila u brojnim filmovima, uključujući Tajni život kućnih pomoćnica Tatea Taylora, u kojem je glumila Yule Mae Davis, kućnu pomoćnicu uhićenu zbog navodne krađe prstena. U Taylorovu filmu o životu Jamesa Browna Get On Up Ellis je glumila Vicki Anderson, koju je Brown u svojoj autobiografiji proglasio možda najboljom pjevačicom koju je ikad čuo.

Kriminalističku seriju 'Quantico' pratite vikendom u večernjem terminu na Doma TV-u! Više o prvoj sezoni pročitajte OVDJE.Tagovi