Raznovrsna skupina regruta stigla je u FBI-evu bazu na obuku. Oni su najbolji, najpametniji i najprovjereniji pa se čini nemogućim da je jedan od njih osumnjičen za organiziranje najvećeg napada na New York nakon 11. rujna.

1. sezona, epizoda 1 - 21. prosinca

Preskačući natrag i naprijed između budućnosti — nakon terorističkog napada na stanicu Grand Central Station — i sadašnjosti — 20-tjedne obuke u FBI-evoj akademiji u Quanticu — pratimo živote sedmero FBI-evih regruta. Te mlade ljude tjeraju do krajnjih granica kako bi skresali broj kandidata, sve dok na kraju ne ostanu samo oni najbolji. Proganjana pitanjima o svom pokojnom ocu i njegovoj misterioznoj karijeri tajnog agenta, Alex Parrish pridružuje se FBI-u u potrazi za odgovorima.

 

1. sezona, epizoda 2 - 22. prosinca

Alex je u bijegu i mora nadmudriti Liama i njegov tim kako bi u svom stanu pronašla bilo što čime bi mogla očistiti svoje ime. Za to vrijeme, u prisjećanju na obuku u Quanticu, novi agenti na obuci dobivaju zadatak pronaći iglu u plastu sijena dok traže potencijalne prijetnje za nacionalnu sigurnost.

Epizode serije 'Quantico' ne propustite pratiti vikendom na Doma TV-u!

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju