Ovoga tjedna agenti na obuci uče kako izvući informacije iz doušnika, no kad testiraju svoje vještine u stvarnom svijetu, uskoro uviđaju da biti agent nije lako kao što se čini.

1. sezona, epizoda 17 - 18 - 18. siječnja 

U Quanticu je trenutačni zadatak agenata na obuci učenje o krijumčarenju ljudi, kad ih Liam i Miranda izazovu da prijeđu američko-kanadsku granicu bez putovnica. U međuvremenu, u budućnosti, Simon nastavlja pomagati Alex pronaći terorista, ali time dovodi svoj život u veliku opasnost.

U Quanticu agenti na obuci provjeravaju jedni druge kako bi odredili tko će dobiti najviša sigurnosna odobrenja, a u tom procesu Alex, Shelby i Iris otkrivaju iznenađujuće činjenice o Drew, Willu i Calebu. U međuvremenu, u budućnosti, Alex kontaktira s Claire Haas (glumi je Marcia Cross) kako bi pronašla njezine nestale prijatelje i šokira se kad otkrije što se dogodilo Calebu.

1. sezona, epizoda 19 - 20 - 19. siječnja

U Quanticu je Dan karijera, a agenti na obuci sreću se s predstavnicima raznih FBI-evih ogranaka kako bi odlučili kojim će putem poći u budućnosti. U budućnosti Alex nastavlja tražiti terorista, a u tom procesu otkriva poznata lica – uključujući i jedno koje zna teroristov cilj.

Do diplomiranja je ostalo tek nekoliko tjedana pa agente na obuci šalju u razne terenske urede, gdje Alex i Ryan zajedno rade na jednom slučaju. U međuvremenu, u budućnosti, dolazi do obrata u Shelbynu i Calebovu odnosu, a Alex ne zna komu može vjerovati kad otkrije nove informacije o čovjeku kojega voli.

Epizode serije 'Quantico' ne propustite pratiti vikendom na Doma TV-u!


 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju