Raznovrsna skupina regruta stigla je u FBI-evu bazu na obuku. Oni su najbolji, najpametniji i najprovjereniji pa se čini nemogućim da je jedan od njih osumnjičen za organiziranje najvećeg napada na New York nakon 11. rujna.

1. sezona, epizoda 6 - 16. rujna

Novi agenti na obuci vježbaju nadzor u praksi na Mirandi i njezinu sinu Charlieju. Shelby se trudi držati Caleba na distanci, ali Raina otvara vrata bliskijem odnosu sa Simonom. U budućnosti Alex dobiva pomoć kad pokuša hakirati FBI-evo računalo.

1. sezona, epizoda 7 - 17. rujna

U ispitu na polovici obuke u Quanticu agenti na obuci dobivaju eksplozivan zadatak, koji rezultira time da neki ljudi zauvijek odu kući. U budućnosti, Alex i dalje pokušava očistiti svoje ime te pronalazi Nimu i Rainu koje joj pružaju više pitanja nego odgovora pa se Alex i svijet na kraju pitaju komu doista možeš vjerovati.

1. sezona, epizoda 8 - 18. rujna

U budućnosti netko hakira FBI-ev računalni sustav te povjerljivi dokumenti izađu u javnost pa Alex dođe do zaključka da je druga bomba u igri negdje u New Yorku. A u Quanticu regruti dobivaju individualne zadatke, no uviđaju da su svi povezani u sklopu lekcije da uvijek gledaju širu sliku.

1. sezona, epizoda 9 - 19. rujna

U Quanticu novi agenti na obuci pohađaju predavanje gostujuće predavačice dr. Susan Langdon, koju glumi Anne Heche. Dr. Langdon je nekadašnja agentica i profilerka, koja vježbenicima daje zadatak da ispitaju slučajeve serijskih ubojica kako bi pronašli žrtvu koja ne odgovara slučaju, no kad Simon postane predobar u pronalaženju stvari koje ne odgovaraju, upravo njegov život postane ugroženim. U budućnosti Alex ispituje veoma sofisticiran FBI-ev tim dok je Ryanov život na kocki.

1. sezona, epizoda 10 - 20. rujna

U Quanticu izvanredno disciplinarno saslušanje za posljedicu ima curenje velikih tajna, dok u budućnosti Alex radi tajno sa svojim timom kako bi pronašla pravog bombaša prije nego što im istekne vrijeme.

Epizode serije 'Quantico' ne propustite pratiti od ponedjeljka do petka na Doma TV-u!

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju