Raznovrsna skupina regruta stigla je u FBI-evu bazu na obuku.

1. sezona, epizoda 13 - 14 - 11. siječnja

Ovoga tjedna agenti na obuci uče kako izvući informacije iz doušnika, no kad testiraju svoje vještine u stvarnom svijetu, uskoro uviđaju da biti agent nije lako kao što se čini. U međuvremenu, u budućnosti, Alex i još jedan agent nađu se u životno opasnoj situaciji kad budu prisiljeni pružiti povjerljive informacije koje bi mogle rezultirati smrtonosnim posljedicama.

U Quanticu agenti na obuci udružuju se u timove za obuku iz defenzivne vožnje, a napetosti između Liama i Drew eksplodiraju, što rezultira šokantnim priznanjima i posljedicama. U budućnosti Simon se hrve sa svojom novom stvarnošću nakon onoga što se dogodilo. Čak iako mu njegovi prijatelji pokušavaju pomoći, nije sigurno hoće li ikad više biti onaj isti.

1. sezona, epizoda 15 - 16 - 12. siječnja

Teroristička ćelija pokuša se infiltrirati u Quantico, prisilivši Mirandu i Liama da plate smrtonosnu cijenu. A u budućnosti Alex nastavlja primati upute od terorista – samo što je ovaj put na kocki život Claire Haas (koju glumi Marcia Cross).

U Quanticu agenti na obuci dobivaju vježbu koja osobno pogodi Shelby. A u budućnosti Alex dobiva neočekivanu saveznicu u Hanni, dok nastavlja s pokušajima da spriječi terorista da opet napadne.

Epizode serije 'Quantico' ne propustite pratiti vikendom na Doma TV-u!


 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju