Doma TV na male ekrane donosi kriminalističku seriju o neobičnom doktoru neuroznanosti.

Zahvaljujući jedinstvenom načinu razmišljanja, odličnom razumijevanju ljudskoga uma i razvijenoj sposobnosti da uoči ono što leži ispod površine ljudskog ponašanja, te usprkos shizofreniji od koje boluje, pomaže FBI-u u rješavanju zamršenih zločina.

 'Dijagnoza zločina' prati dr. Daniela Piercea (Eric McCormack), ekscentričnog profesora neuroznanosti koji boluje od paranoidne shizofrenije i kojega FBI regrutira kako bi im pomogao rješavati kompleksne slučajeve.

U rješavanju zločina Daniel surađuje s agenticom FBI-a Kate Moretti (Rachael Leigh Cook), bivšom studenticom koja ga zamoli da im pomogne s određenim slučajevima. Za razliku od svojih kolega, Kate prihvaća osebujnu stranu Danielove prirode.

Danielov asistent Max Lewicki (Arjay Smith) brine se za zadržavanje Pierceove pozornosti na zadatku koji obavlja, bilo da se radi o ocjenjivanju ispita ili biranju odjeće koju će odjenuti.

Pierce posjeduje zavidno, široko znanje o ljudskome ponašanju i fantastično razumijevanje načina na koji ljudski um funkcionira. Također ima i ponekad zastrašujuće preciznu sposobnost uočavanja obrazaca ponašanja, kao i onoga što se nalazi ispod čovjekovih svjesno proživljenih emocija

Naposljetku, u Pierceovu životu važnu ulogu ima i Natalie Vincent (Kelly Rowan), njegova najbolja prijateljica s kojom je intelektualno potpuno ravnopravan; a njihovo prijateljstvo predstavlja najbliskiji odnos s nekom osobom koji je ikad ostvario.

Više o seriji možete pronaći na linku DIJAGNOZA ZLOČINA

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju