Doma TV na male ekrane donosi treću sezonu 'Dijagnoze zločina'.

Dr. Daniel Pierce ekscentrični je profesor neuroznanosti koji boluje od paranoidne shizofrenije, a zahvaljujući njegovoj nadprosječnoj inteligenciji i posebnim vještinama FBI ga angažira da im pomogne u rješavanju složenijih slučajeva. Pierce je stručnjak za ljudsko ponašanje i ima čudesnu sposobnost da vidi uzorke i što se skriva iza ljudskih emocija. No on se istovremeno i bori s halucinacijama koje ujedno mogu biti dar i prokletstvo.

 

Popularna glumica Rachael Leigh Cook glumi agenticu FBI-a Kate Moretti, bivšu Pierceovu studenticu kojoj ne smeta njegova čudnovatost i koja se zalaže za njega među svojim kolegama. U Danielovu se životu nalaze i Max Lewicki (Arjay Smith), njegov asistent koji mu pomaže da ne izgubi fokus, i Natalie Vincent (Kelly Rowan), njegova najbolja prijateljica i intelektualna partnerica. Tu je i mladi pomoćnik federalnog tužitelja, Donnie Ryan (Scott Wolf), odnedavno Katein zaručnik, te Paul Haley (LeVar Burton), dekan fakulteta na kojem Daniel radi.

U trećoj sezoni, savršeni život dr. Daniela Piercea u Parizu iznenada se prekida nakon što FBI zatraži njegovu pomoć u međunarodnom slučaju. U međuvremenu, Max i Paul smišljaju kako da ga vrate u Chicago. Ondje će ga dočekati novi slučajevi, a bit će prisiljen i suočiti se s jedinim slučajem koji dosad nije uspio riješiti.

Osim što će se baviti još kompleksnijim, a ponekad i uznemirujućim novim slučajevima, Pierce će se truditi održati ravnotežu i u svojem privatnom životu, posebice nakon što ga neočekivano posjeti odavno otuđeni otac, te nakon što shvati da mora preispitati svoj odnos s Natalie. Za to vrijeme, Kate i Donnie hvataju se ukoštac s planiranjem svojeg vjenčanja, što će se dodatno otežati kada se Donnie nađe u kompromitirajućoj situaciji.

 


Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju