Saznajte što vas očekuje u novoj epizodi serije 'Principe'.

Nakon što je morao raznijeti pošiljku, Khaled za sve okrivi Moreyja i odluči ga držati na oku.
Faruq obavijesti Frana da Lameli stiže veća količina droge i tako izazove policiju da mu napokon stane na kraj. CNI zatraži od Frana da iskoristi tu informaciju da pridobije Lamelu na svoju stranu, ali on ne želi raditi u interesu čovjeka koji sije smrt ulicama Ceute.

Nakon Didijeve smrti Fatima se bori sa spoznajom da je njezin život uz Khaleda laž, ali svakim je danom sve sigurnija da Morey govori istinu. Jedino je rješenje uhititi Khaleda i dignuti optužnicu protiv njega, ali to neće biti lako jer Khaled uživa neočekivanu potporu.

Nasserov posjet rezultira Fátiminom suradnjom sa špijunima, rizičnim potezom kojem se Morey protivi, ali koji bi im jedini mogao pomoći da otkriju Khaledove prave namjere.

Operacija za presretanje Lameline pošiljke propala je i dovela Frana u probleme. Aníbal ga pritišće zahtjevima koje ne može ispuniti. Fran će za to platiti visoku osobnu cijenu. Fran češlja grad da bi pronašao svoju otetu kćer.

Za ono što bi se moglo dogoditi Ruth krivi Moreyja i Serru jer su ga natjerali da prikrije Lameline zločine.
Lagartio u zatvor pozove Faruqa koji strahuje od najgoreg. Pokraj desetkovane bande Faruq mu se uputi u posjet razmišljajući o tome da je možda stigao trenutak da s obitelji da petama vjetra.

Ne propustite uzbudljive epizode serije 'Principe' od ponedjeljka do petka na Domi TV, a nove epizode pogledajte već sada na OYO, prije emitiranja na televiziji.

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju