Uzbudljiva dramska serija u kojoj su priča, akcija i špijunaža povezane sa zabranjenom ljubavi dvoje ljudi koji pripadaju dvama oprečnim svjetovima.

Serija je smještena u konfliktnu pograničnu četvrt El Príncipe u gradu Ceuti i počinje dolaskom mladog i obrazovanog špijuna Tajne službe (CNI) Javiera Moreya na tajni zadatak, da se infiltrira kao novi inspektor u kvartovskoj policijskoj postaji.

Šest mjeseci nakon događaja iz prethodne epizode, Morey je i dalje opsjednut Abduovom smrću. Detektivi pronalaze osobu na Malti koja je povezana s Hakimom i preko koje dolaze do dokaza protiv Khaleda. Fátima je naizgled sretna u braku s Khaledom, kojega svi smatraju dobročiniteljem. Dolazak Moreya uznemiri Fátimu, koja ne želi slušati njegova opravdanja. Međutim, Morey je spreman ići do kraja – spasiti Fátimu i izbjeći masakr koji priprema Akrab.

 

Seriju 'Principe' ne propustite pratiti od 9. svibnja na Domi TV, a nakon toga od ponedjeljka do petka u popdnevnom terminu. Nove epizode moći ćete gledati na OYO prije emitiranja na televiziji!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju