Reality serija 'Prebrzi vozači' donosi opasnosti, teškoće i pokoji zabavni trenutak koji svakodnevno doživljava policija na području od Kalifornije do Kanzasa.

4. sezona, epizoda 7 - 8 - 5. ožujka 

U Marylandu kaplar Moschetto zaustavlja buntovnika koji bez kacige vozi skuter. U Georgii ponosni tata priopćava policajcu Lambertu da je prošao kroz crveno kako bi što prije stigao do svoje dječice. A na kraju epizode u Arizoni policajac Slaughter zaustavlja vozačicu koja djeluje pomalo nervozno, vjerojatno zato što je maločas uzela golemu količinu ilegalnih stimulansa. Vidjet ćemo i što se dogodilo s jednim od brzih vozača iz prošle sezone.

U okrugu Orange policajac Haselton dobije jezikovu juhu kad zaustavi motociklista bez ispravnog ispušnog lonca. Zatim u Glendaleu slijedi zabava za cijelu obitelj kad policajac Lopez zbog neoprezne vožnje zaustavi klauna koji nas potom počasti jednim trikom. A na kraju u Panama City Beachu policajac Rubel zaustavi brzu taksisticu kojoj savjetuje da to ne ponavlja.

4. sezona, epizoda 9 - 10 - 6. ožujka

U ovoj epizodi policajac Tony Bailey pogodi jackpot kad u North Las Vegasu zaustavi tatu s pet mališana na stražnjem sjedalu. Zatim u Glendaleu policajac Lopez proturječi vozaču iz Londona koji tvrdi da u Engleskoj znakovi „stop“ne postoje. U Marylandu će zbog paljenja guma jedan mrzovoljni tinejdžer zaraditi kaznu, a u Kaliforniji ćemo vidjeti klinca bez imalo poštovanja prema svojoj majci.

U ovoj epizodi zamjenik Nelson u Kaliforniji zaustavlja ljubitelja pokera čiji blatni blatobrani jednostavno ne prolaze u okrugu Orange. Zatim u Pennsylvaniji policajac Freed spašava vozača pauka od brutalno ironičnog dizanja. A na kraju u Floridi zamjenik Rubel zaustavlja kamion pun mladića koji ne prestaju trubiti svojom novom trubom.

Ne propustite uzbudljivu reality seriju 'Prebrzi vozači' od četvrtka do petka na Doma TV-u!

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju