Reality serija 'Prebrzi vozači', prateći rad policije od Kalifornije do Kanzasa, u svakom nastavku donosi avanture policajaca koji love vozače koji krše zakon i suočavaju ih s dokazima.

2. sezona, epizoda 3 - 4 - 28. rujna

U ovoj epizodi gostuju zvijezde kad naši policajci zaustave Toma Cruisea! Ili barem liječnika koji si umišlja da postoji sličnost između njih dvojice. U New Jerseyju kažemo "dobar tek" kad upoznamo mamina sinčića koji nikako da se zasiti domaće kuhinje. Poslije jedna mama iz Chicaga pokvari iglu na svom brzinomjeru, a floridska policija zaustavlja jednu od najrazbijenijih krntija u povijesti serije.

U ovoj epizodi otkrivamo prvi glazbeni video naše serije kad naš policajac zaustavi kalifornijskog pjevača koji nas počasti improviziranom pjesmicom. Hitovima tu nije kraj jer policajac u New Jerseyju zaustavi djevojku koja ne može preboljeti svog bezosjećajnog dečka. U Massachusettsu upoznajemo tinejdžericu koja nikako da shvati definiciju vozačke dozvole, a tu je i ažurirana klasična priča iz prošle sezone serije!

2. sezona, epizoda 5 - 6 - 29. rujna

Serija postane drska kad policajac u Chattanoogi zaustavi auto u kojem nađe lijepu ženu sumnjive reputacije. U Massachusettsu, ovisnik o prebrzoj vožnji odluči ići na liječenje, a onda navijač bejzbola doživi isključenje u New Jerseyju. I na kraju, u Marylandu otkrivamo savijaču od jabuka zbog koje ćete odjuriti do najbliže pekarnice.

Iza volana smo s američkim policajcima dok zaustavljaju vozače koji to i ne slute i smišljaju sulude, nevjerojatne izgovore. Ili je Orange County ili Le Mans kad policajac zaustavi plejboja u Ferrariju boje trešnje koji je mislio otići do krajnjih granica. Zatim u Vermontu sve ostaje u obitelji kad vozača tinejdžera zaustavi vlastita majka, jedna od policajaca Rutland Cityja. I na kraju, serija skreće u ozbiljne vode kad zaustavimo ženu koja se predstavlja lažnim identitetom – vjerojatno zbog teške ovisnosti i metamfetaminima!

Ne propustite novu uzbudljivu i zanimljivu reality seriju 'Prebrzi vozači' vikendom u popodnevnom terminu na Doma TV-u!

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju