Nakon uspješne prve sezone, Doma TV na ekrane donosi drugu sezonu hvaljene serije 'Zakon braće'. U uzbudljivoj drugoj sezoni, osuđenici saznaju da je bijeg iz zatvora bio tek lakši dio njihovog putovanja, a ono što je pred njima postajat će zahtjevnije iz dana u dan.

Serija 'Zakon braće' prati grupu zatvorenika na njihovom putu prema bijegu iz zatvora koji vodi do raskrinkavanja dalekosežne nacionalne zavjere. U fokusu serije je Michael Scofield koji, uvjeren da je njegov brat Lincoln Burrows nepravedno osuđen za ubojstvo, čini sve što je u njegovoj moći da dokaže bratovu nevinost. Nakon što Michael i Lincoln, uz još šest drugih zatvorenika, konačno uspiju pobjeći iz zloglasnog zatvora, suočavaju se s posljedicama bijega. Michael je bio prisiljen izdati nadzornika Popea, a zatvorska liječnica Sara Tancredi, koja je bila ključna za njihov bijeg, ponovno se vratila starim navikama i predozirala se. No za Michaela i Lincolna pravi bijeg počinje tek izvan zatvorskih zidina, nakon što Westmoreland otkrije mjesto na kojem skriva preko pet milijuna dolara. Za grupu zatvorenika počinje utrka za spašavanjem života i skrivenim novcem, a sve to u neprestanom bijegu od vlasti, koja im je za petama.

Za to vrijeme, snage reda spremne su na sve kako bi uhvatile prijestupnike, a predvodi ih FBI istražitelj Alexander Mahone kojeg progone vlastiti demoni. Za njima tragaju i osvetoljubivi zatvorski čuvar Brad Bellick, koji se, vođen osobnom osvetom, neće zaustaviti dok bjegunci ne budu iza rešetaka ili ubijeni i tajni agent Paul Kellerman koji će učiniti sve što je potrebno da istina o uroti na visokom nacionalnom nivou, zbog koje je Lincoln i završio u zatvoru, ostane tajna.

U uzbudljivoj drugoj Michael, Lincoln, Sucre, C-Note i Abruzzi pokušavaju pobjeći svojim tragačima. Bellick je prisiljen predati kontrolu nad istragom specijalnom agentu FBI-ja Alexanderu Mahoneu, čija će lukavost i snalažljivost Michaelu zadati mnogo problema. Zbog predoziranja, stanje doktorice Tancredi je kritično. T-Bag se suočava s velikim izazovom. Mahone pokušava namamiti bjegunce koristeći zatvorenog L.J.-a, ali Michael i Lincoln smišljaju plan kako ga osloboditi.

Sucre, Abruzzi i C-Note također imaju novi plan, ali on se odnosi samo na bijeg. Za to vrijeme, Bellick i Pope osjećaju kako će uskoro snositi posljedice zbog loših poteza tijekom hvatanja bjegunaca. Tweener se ubaci u skupinu sveučilištaraca na praznicima. Michael i ranjeni Lincoln očajnički pokušavaju prevariti Mahonea koji im je opasno na tragu. Saru u spavaćoj sobi iznenadi neočekivana osoba. Nakon suspenzije, Bellick regrutira novog partnera u hvatanju bjegunaca. Sucre i C-Note dogovaraju susret sa svojim obiteljima, bez obzira na opasnost.

Drugu sezonu serije 'Zakon braće' pratite vikendom u večernjem terminu na Doma TV-u.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju