Četvrtu sezona hvaljene i nagrađivane kriminalističke serije pratite od 30. studenoga premijerno na Doma TV-u!

Doma TV premijerno donosi četvrtu sezonu hvaljene kriminalističke serije o šerifu stare garde koji na tradicionalan način provodi pravdu u ruralnom gradiću u istočnom Kentuckyju. U četvrtoj sezoni, šerif Raylan pokušat će riješiti odavno zaboravljeni slučaj koji će ukazivati na to da je njegov vlastiti otac upleten u njega, no na Raylanu je da otkrije što je prava istina.


Staromodni američki šerif Raylan Givens (Timothy Olyphant) tihi je čuvar zakona koji se na početku serije vraća iz Miamija u rodni gradić u ruralnom Kentuckyju, gdje je često prisiljen suočiti se sa svojom prošlošću, ali i s opasnim kriminalcima kojima se često nađe na meti.


U četvrtoj sezoni, gledatelji će pratiti njegovu istragu u kojoj će se baviti slučajem starim 30 godina. Godine 1981., čovjek s neispravnim padobranom pao je na cestu usred naselja u gradiću Corbinu, te umro na licu mjesta. Uz njegovo tijelo pronađene su vrećice pune kokaina i vozačka dozvola koja glasi na ime Waldo Truth. Raylan odluči riješiti slučaj nakon što u zidu očeve kuće pronađe tajanstvenu torbu u kojoj se nalazi Waldova vozačka dozvola. Raylana istraga dovodi do oca, koji mu nije od pomoći jer mu očigledno ne želi otkriti istinu. Uz sve muke koje prolazi baveći se slučajem, šerif Raylan pokušava uštedjeti novac nakon što sazna da je konobarica Lindsey (Jenn Lyon), s kojom se počeo viđati, zatrudnjela. U međuvremenu, kriminalac Boyd Crowder (Walton Goggins) nađe se u problemima jer njegova moć u okrugu Harlan sve više slabi. Naime, u okrugu se pojavio propovjednik pentekostne crkve (Joe Mazzello) koji svojim teatralnim nastupom lako manipulira siromašnim sumještanima, te mu time oduzima mušterije, ali i dilere, koji se sve više okreću bogu umjesto drogi, što nikako ne paše Boydu.


Serija se temelji na kriminalističkim romanima pisca Elmoea Leonarda, a osim pohvala kritičara, zaradila je i brojne nagrade, među kojima su prestižni Emmy i Peabody Award.

Više o seriji i glumcima pročitajte na linku - 'Pravednik'
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju