Doma TV na male ekrane premijerno donosi šestu sezonu nagrađivane kriminalističke serije 'Pravednik', o tihome čuvaru zakona koji se u malom gradiću stalno susreće s opasnosti i kriminalom.

Savezni šerif Raylan Givens (Timothy Olyphant) čuvar je zakona, a pravdu istjeruje na način da je uvijek on meta kriminalaca te se često nađe u sukobu s nadređenima.

Progone ga duhovi prošlosti te iz Miamija stiže u Kentucky, u maleni gradić u kojem je rođen i gdje se sad bavi poslom koji mu najbolje ide. Trudi se rješiti sve probleme i kriminalcima pokazati gdje im je mjesto. Šesta sezona serije 'Pravednik' započinje s Raylanovim sudjelovanjem u slučaju RICO protiv Boyda radi kojeg je odvojen od novorođene kćeri. Ava, kao Raylanov doušnik, ne želi otkrivati informacije o Boydu iako zna kako će ju to vratiti u zatvor. Ipak, odluči sudjelovati pa pomaže Raylanu sakupiti potrebnu dokumentaciju o Boydu, no ujedno igra i dvostruku igru što je dovede do bezizlazne situacije.

U finalu sezone dolazi do otvorene vatre s obje strane, no Boyd uspije pobjeći, dok Avu uhvati policija. U sukobu s Boonom Raylan dobije metak u šešir, no Boona pogodi u prsa te on umre. Provjeravajući svoju ranu, Raylan vidi kako Ava uzima njegov auto te bježi. Svi nastave sa životom te nas serija vodi 4 godine unaprijed, gdje Raylan svaki trenutak provodi s kćerkicom, a Ava živi mirnim životom na ranču sa svojim sinom za kojeg Boyd ne zna.

U šestoj sezoni kulminirat će Raylanovo i Boydovo rivalstvo koje dodatno zakompliciraju Avina izdaja, spletke Averyja Markhama i plan da ga opljačkaju Boyd, Wynn Duffy i Markhamov tajni protivnik. Boyd uspije opljačkati Markhama, ali Raylanov plan da ga uz Avinu pomoć uhvati završava tragičnim posljedicama. Raylanov posao, život i budućnost ugroženi su kao nikad.



Šestu sezonu uzbudljive i zanimljive kriminalističke serije 'Pravednik' pratite vikendom na Domi TV!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju