Jane bježi CIA-i kako bi je uhvatio tim koji je uvjeri da postane trostruka agentica u svojoj bivšoj terorističkoj organizaciji.

Doma TV od utorka, 30. srpnja u večernjem terminu gledateljima premijerno donosi drugu sezonu uzbudljive američke serije o potrazi za istinom pod naizgled neobjašnjivim okolnostima. Jane bježi CIA-i kako bi je uhvatio tim koji je uvjeri da postane trostruka agentica u svojoj bivšoj terorističkoj organizaciji. Nedavne izdaje s obiju strana mogle bi stati između nje i njenog tima jednom zauvijek.

Na početku druge sezone Jane uspijeva pobjeći iz pritvora CIA-e, no odmah potom biva ponovno zarobljena i tim je nagovori da postane trostruka agentica unutar svoje stare terorističke organizacije, gdje otključa neke velike tajne iz svoje prošlosti. No nedavne izdaje s obiju strana mogle bi nju i tim zauvijek razdvojiti. Luke Mitchell, Michelle Hurd i Archie Panjabi pridružuju se glumačkoj postavi u novoj sezoni.

U drugoj sezoni prelijepa žena pronađena je na Times Squareu s izbrisanim pamćenjem i tijela prekrivena tajanstvenim tetovažama. No dok zagonetna djevojka i FBI-ev tim koji ju je pronašao proučavaju i dešifriraju kompleksan zemljovid njezina tijela, na vidjelo izlazi postojanje goleme rastuće mreže urota i korupcije, kao i istina iza pravog identiteta zagonetne žene i identiteta ljudi koji su je poslali u FBI. No što ta opaka skupina zaista želi? I mogu li je Jane i njezini suradnici na vrijeme zaustaviti?

Uzbudljivu drugu sezonu serije 'Šifra zločina' prepunu akcije i misterija pratite od ponedjeljka do petka na Doma TV-u!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju