Šifra zločina, 2. sezona

Šifra zločina, 2. sezona - 1
,
Šifra zločina, 2. sezona - 1
hr_HR

PON - PET 23:20

(Blindspot), 2016., SAD, kriminalistička serija
Tvorac serije: Martin Gero
Izvršni producenti: Greg Berlanti, Martin Gero, Sarah Schechter, Mark Pellington, Marcos Siega

Glume:
Sullivan Stapleton … Kurt Weller
Jaimie Alexander … Jane Doe
Rob Brown … Edgar Reade
Audrey Esparza ... Tasha Zapata
Ashley Johnson ... Patterson

Doma TV od utorka, 30. srpnja u večernjem terminu gledateljima premijerno donosi drugu sezonu uzbudljive američke serije o potrazi za istinom pod naizgled neobjašnjivim okolnostima. Jane bježi CIA-i kako bi je uhvatio tim koji je uvjeri da postane trostruka agentica u svojoj bivšoj terorističkoj organizaciji. Nedavne izdaje s obiju strana mogle bi stati između nje i njenog tima jednom zauvijek.

O glumcima:
SULLIVAN STAPLETON
(Kurt Weller)

Sullivan Stapleton rođen je i odrastao u Melbourneu u Australiji, a u filmskoj industriji radi već duže od desetljeća. Neki od njegovih prošlih filmskih projekata uključuju i film 'Gangsterski odred' uz Seana Penna, Ryana Goslinga i Emmu Stone, kao i filmove 'Ubij me triput', 'Cut Snake', 'Lovac' i 'Sumorno ljeto'. Prethodno je bio dio stalne glumačke postave i u australskim televizijskim hit-serijama 'Satisfaction' i 'The Secret Life of Us'.

JAIMIE ALEXANDER
(Jane Doe)

Jaimie Alexander rođena je u Greenvilleu u Južnoj Karolini, a odrasla je u Grapevineu u Texasu. Nakon srednje škole, Alexander se preselila u Los Angeles. Pojavila se s Jakeom Gyllenhaalom u drami 'Ljubav i ostale droge', nakon čega je uslijedila uloga u Marvelovu epskom blockbusteru 'Thoru', u kojem je glumila Sif uz Chrisa Hemswortha, Natalie Portman i Anthonyja Hopkinsa.

ROB BROWN
(Edgar Reade)

Rob Brown prvo je nacionalno priznanje i pohvalu kritičara primio nakon što ga je Gus Van Sant izabrao za glavnu ulogu uz Seana Conneryja u filmu 'U potrazi za Forresterom'. Tijekom sljedećih godina, Brown se vješto nosio s izazovom usklađivanja obrazovanja i glumačke karijere u usponu. Dok je pohađao studij na Sveučilištu Amherst, uspio je i glumiti u glavnoj ulozi uz Samuela Jacksona u filmu 'Trener Carter' te uz Antonija Banderasa u filmu 'Ulični tango'.

AUDREY ESPARZA
(Tasha Zapata)

Audrey Esparza rođena je i odrasla u Laredu, gradu na američko-meksičkoj granici u Teksasu. Diplomirala je na Akademiji dramske umjetnosti Tisch Sveučilišta u New Yorku te je sve četiri godine provela na Experimental Theater Wingu.

ASHLEY JOHNSON
(Patterson)

Ashley Johnson viđena je u filmu Jossa Whedona 'Mnogo vike nizašto' koji je debitirao na Međunarodnom filmskom festivalu u Torontu 2012. godine. Whedon, koji je poznat po odabiru istih glumaca u svojim projektima, izabrao je Johnson nakon što je vidio njezinu malu, ali važnu ulogu njujorške konobarice čija sudbina ovisi o tome može li je Kapetan Amerika (Chris Evans) spasiti ili ne u Marvelovu filmu 'Osvetnici'.

 

Uzbudljivu drugu sezonu serije 'Šifra zločina' prepunu akcije i misterija pratite od ponedjeljka do petka na Doma TV-u! Više o drugoj sezoni saznajte OVDJE.Tagovi