Doma TV svojim gledateljima donosi novu akcijsku seriju 'Potjera' u kojoj se tim policajaca upušta u potjeru za najopasnijim bjeguncima u Americi.

1. sezona, epizoda 9 - 10 

Jackson Cooper tražen je u mnogim državama zbog seksa s maloljetnicama i drugim zločinima pod različitim pseudonimima. Kad Jackson izmanipulira svoju sadašnju maloljetnu djevojku Corinu da pobjegne s njim unatoč zabrani njezina oca, ona pristaje ne znajući da je Bob već ubio njezina oca kako on ne bi pošao za njima. Ali otac je prije smrti pozvao policiju, a ova je pozvala Annienu ekipu koja preuzima slučaj. Annie se povezuje s Corinom preko djevojčina bloga. Kad Bob odvede Corinu u Meksiko, Annie je spremna izazvati međunarodni incident kako bi ih slijedila i prisilno je zaustavljaju. Annie od Corine dobiva novu poruku koja sada traži pomoć i savezni se šerifi dogovaraju s meksičkom policijom da financiraju Jacksonovo hvatanje i ujedno budu promatrači jer je on prekršio i meksičke zakone kad je ilegalno preko granice prevezao maloljetnicu.

Iskusna Kanađanka i pljačkašica banaka Karen Nelson u bijegu prema Teksasu prihvaća na putu mladu Amerikanku Ivy Collins koja također nema skrupula u kršenju zakona. Da bi ih uhvatili, ekipa gradi psihološku sliku i izvlači njihov način rada. Sklanjaju se u ženske sigurne kuće i pljačkaju male i neugledna banke po provinciji. Kad uhvate Ivy, ona se suočava s Kareninom nelojalnom manipulacijom.

Napetu akcijsku seriju 'Potjera' ne propustite pratiti subotom u poslijepodnevnom terminu na Doma TV-u! 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju