Potjera, 1. sezona

POTJERA
,
POTJERA
hr_HR

SUBOTA 16.25

(Chase), SAD, 2010.–2011., akcijska serija
Tvorac serije: Jennifer Johnson

Glume:
Kelly Giddish ............................. Annie Frost
Cole Hauser ............................. Jimmy Godfrey
Amaury Nolasco ........................ Marco Martinez
Rose Rollins .............................. Daisy Ogbaa
Jesse Mercalf ............................ Luke Watson

Doma TV svojim gledateljima donosi novu akcijsku seriju 'Potjera' u kojoj se tim policajaca upušta u potjeru za najopasnijim bjeguncima u Americi. Na čelu ekipe, Annie Frost može predvidjeti svaki potez kriminalaca, a tako se u igri potjere uvijek nalazi jedan korak ispred njih.

O glumcima:
KELLI GIDDISH (Annie Frost)
Kelli Giddish glumi Annie Frost koja je na čelu ekipe saveznih šerifa, prava Teksašanka, bistra uma i velikog srca čija je osobna iskustva s bjeguncima posebno kvalificiraju za taj posao jer može predvidjeti svaki njihov potez i zbog toga uvijek biti u prednosti. 

COLE HAUSER (Jimmy Godfrey)
Cole Hauser je u 'Potjeri' savezni šerif Jimmy Godfrey, istinska mješavina američkog kauboja i momka iz istočnog Teksasa koji nije nikada posve odrastao. Glumio je u filmovima Crna lista (Hit List) s Cubom Goodingom Jr. te u Shadows of the White Nights s Christianom Slaterom. 

ROSE ROLLINS (Daisy Ogbaa)
Rose Rollins glumi specijalisticu za oružje Daisy Ogbaa, ženu koja malo govori, ali ono što kaže uvijek je na mjestu. Rose Rollins rođena je u Berkeleyju u Kaliforniji, odrasla je u Yonkersu u državi New York. 

JESSE METCALF (Luke Watson)
Jesse Metcalf u 'Potjeri' glumi Lukea Watsona, pridošlicu u ekipu. Ali sve što je naučio u Washingtonu nije ga pripremilo za rad u Teksasu. Metcalf je najpoznatiji po ulozi vrtlara koji radi za bogatu Gabrielle Sollis u Kućanicama i za tu je ulogu bio nominiran dvaput u kategoriji Teen Choice i jedanput je osvojio u kategoriji iznimne muške uloge. 

 

Napetu akcijsku seriju 'Potjera' ne propustite pratiti subotom u poslijepodnevnom terminu na Doma TV-u! Više o prvoj sezoni pročitajte OVDJE.Tagovi