'Posljednji brod' plovi ponovno u drugoj sezoni u pokušaju da spasi čovječanstvo nakon razorne pandemije.

'Posljednji brod' dramska je serija izvršnog producenta Michaela Baya snimljena po popularnom romanu Williama Brinkleya. Serija govori o globalnoj katastrofi koja je gotovo decimirala svjetsku populaciju.

Razarač Mornarice SAD-a USS Nathan James uspio je izbjeći tragediju, ali sada posada i kapetan imaju novi zadatak - suočavanje sa životom u svijetu gdje su rijetki preživjeli. Tom Chandler (Eric Dane) pravedni je i hrabri časnik Mornarice. Paleomikrobiologinja Rachel Scott (Rhona Mitra) dodijeljena Nathanu Jamesu bavi se istraživanjem uzroka smrti milijarde ljudi poginulih u globalnoj katastrofi, a među članovima posade nalaze se i dozapovijednik Mike Slattery (Adam Baldwin) te dr. Quincy Tophet (Sam Spruell), izvrstan virolog sa skrivenim ciljevima.



Na početku druge sezone kapetan Chandler, njegov dozapovjednik Slattery i ostatak posade šire lijek koji je doktorica Rachel Scott razvila na kraju prve sezone. Chandler i njegov oslabljeni tim udružuju snage s pokretom otpora u pokušaju da poraze Amy Granderson nakon strašnih otkrića i promjene sreće u Baltimoreu, a dok se zalihe lijeka tope, Rachel pokušava pomoći oboljelima dok je zatvorena u Avocetu. U međuvremenu, Slattery i posada Nathana Jamesa ulaze u utrku s vremenom dok pokušavaju spasiti ozlijeđenu doktoricu i uspostaviti nadzor nad brodom.


Seriju 'Posljednji brod' ne propustite od ponedjeljka do nedjelje na Doma TV-u. 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju