Lilly Rush otvara neaktivna i neriješena ubojstva koja su se zbila prije nekoliko godina ili čak desetljeća

Doma TV u večernjem terminu svojim gledateljima donosi sedmu sezonu hvaljene kriminalističke serije 'Zaboravljeni slučaj' u kojoj uporna i snalažljiva detektivka Lilly Rush, jedina žena u filadelfijskom odjelu za ubojstva, radi na ‘hladnim slučajevima’, zločinima koji nikad nisu riješeni. Ponovno otvara neaktivna i neriješena ubojstva koja su se zbila prije nekoliko godina ili čak desetljeća.

Sedma sezona serije ‘Zaboravljeni slučaj’ donosi nove slučajeve ustrajne detektivke Lilly Rush i njezinog dinamičnog tima koji čine poručnik John Stillman i detektiv Nick Vera. Iako se ranije bavila aktualnim slučajevima, sada ovu iskusnu detektivku intrigiraju novi izazovi poput ispitivanja svjedoka starih zločina čiji su se životi od tada promijenili. Iako je svjesna da će njezin rad otvoriti neke stare rane, njezina strast postaje riješavanje hladnih slučajeva koji nikada nisu riješeni. Uz pomoć znanosti pronalazi dokaze za koje se nekada smatralo da ih nije moguće naći i tako osigurava da nijedna žrtva ne bude zaboravljena.

U prvoj epizodi, ekipa Zaboravljenog slučaja istražuje ubojstvo djevojke koja je umrla u 60-ima na putovanju brodom za koju se dugo smatralo da je počinila samoubojstvo, a Rush je opsjednuta željom da se osveti čovjeku koji zamalo da je nije ubio. Druga epizoda otvara istragu o ubojstvu neidentificiranog beskućnika iz 1995. g. kad njegov brat donese dokaze o njegovu identitetu. U sljedećim epizodama, ekipa istražuje slučaj ubijenog 17-godišnjak u maloljetničkom zatvoru koji je nevino osuđen, a Scotty ipak želi izvršiti obećanje koje je dao dječaku da će ga osloboditi. Mladog su jazz-glazbenika, čiji je otac svećenik vrlo striktnih nazora, 1970. g. pretukli na smrt bocom, a istraga je ponovno otvorena na zahtjev žrtvina sina koji u času očeve smrti još nije bio rođen. Rush susreće osobu koju nije očekivala ni u snu.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju