Doma TV premijerno donosi četvrtu sezonu nagrađivane humoristične serije 'Mike i Molly', koja prati svakodnevne zgode bračnog para i njihovih prijatelja.

U novoj sezoni Mikea i Molly očekuju brojni novi izazovi i iznenađenja u zajedničkome životu.


Nakon tri sezone u kojima smo imali priliku pratiti kako se omiljeni televizijski par iz Chicaga upoznaje, zbližava, pronalazi pravu ljubav i započinje bračni život, u četvrtoj sezoni vidjet ćemo kako će Mike Biggs (Billy Gardell) i Molly Flynn (Melissa McCarthy) nastaviti razvijati svoju vezu, i to u društvu obitelji, prijatelja i užurbanog svijeta koji ih okružuje. Molly će donijeti neke važne životne odluke kojima će postati žena kakvom je oduvijek htjela biti i kojima će se približiti ostvarenju svojih snova, a uz sebe će, dakako, imati potporu dobrodušnog supruga Mikea, uvijek zabavne sestre Victorije (Katy Mixon), koketne majke Joyce (Swoosie Kurtz) i njezina novog supruga Vincea (Louis Mustillo). U sezoni ispunjenoj iznenađenjima, Mike će vidjeti za što je sve Molly sposobna kada se ohrabri i krene za svojim srcem. Naravno, u novome životnom poglavlju pridružit će im se i Mikeov partner u policiji Carl (Reno Wilson), sarkastični senegalski pisac Samuel (Nyambi Nyambi) i Mikeova zajedljiva majka Peggy (Rondi Reed).


Popularnu humorističnu seriju s Melissom McCarthy ne propustite pratiti od 1. travnja na Doma TV-u u poslijepodnevnom terminu, a više o seriji i glumcima pročitajte na OVOM linku.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju