Peta sezona humoristične serije na Doma TV-u!

Popularna glumica Melissa McCarthy, koja je za ovu ulogu nagrađena Emmyjem, vraća se u petoj sezoni urnebesne humoristične serije 'Mike i Molly', o svakodnevnici bračnoga para iz Chicaga koja je uz njihovu obitelj i prijatelje sve samo ne dosadna.



Mike Biggs (Billy Gardell) dobrodušni je policajac koji radi s duhovitim policijskim partnerom Carlom McMillanom (Reno Wilson). Mike je upoznao Molly Flynn (Melissa McCarthy), simpatičnu učiteljicu u osnovnoj školi, kada je to najmanje očekivao i gotovo odustao od traženja ljubavi. Njih su se dvoje odmah poklopili, a njihova veza ubrzo je procvjetala. Kada su shvatili da su stvoreni jedno za drugo, odlučili su se vjenčati, a kroz cijeli zajednički put pratila ih je i Mollyna privlačna starija sestra Victoria (Katy Mixon) i njihova koketna majka Joyce (Swoosie Kurtz), senegalski pisac Samuel (Nyambi Nyambi), Mikeov prijatelj Harry (David Anthony Higgins), Mikeova majka Peggy (Rondi Reed) i mnogi drugi koji su uvijek tu za njih kad im je potreban mudar savjet o ljubavi i braku.



U petoj sezoni humoristične serije, Molly je okrenula novu stranicu u životu promijenivši karijeru – odlučila je ostvariti svoj veliki san i postati književnicom. Dok je pohađala prestižnu spisateljsku radionicu, Molly je prodala svoj ljubavni roman, no uzbuđenje joj je u međuvremenu splasnulo. Naime, sada se mora suočiti s pritiscima rokova i primjedbama svojeglavog izdavača, ali i nesigurnosti u vlastite književničke sposobnosti.



S druge strane, Mike mora prihvatiti da njegov policijski partner izlazi s Mollynom sestrom, a morat će se potruditi i biti velika potpora supruzi, što neće biti lako kako se isprva činilo.

Humorističnu seriju 'Mike i Molly' pratite od ponedjeljka do subote na Domi TV. 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju