Doma TV donosi petu sezonu reality serije 'Restauratori', u kojoj tim iz tvrtke 'Rickove restauracije', zajedno sa vlasnikom Rickom Daleom, stare hrđave predmete pretvaraju u primjerke vrijedne spomena.

O seriji:

'Restauratori' je reality serija koja i u petoj sezoni prati zanimljive restauratorske projekte kojima se bave majstori iz tvrtke 'Rickove restauracije' iz Las Vegasa. Njihov zadatak je obnova i stvaranje vintage predmeta koji im pristižu iz svih dijelova SAD-a. Vješte ekipa spremna je starim i uništenim predmetima vratiti stari sjaj.

Ljubav prema poslu i restauraciji te tridesetogodišnje iskustvo formula je Ricka Dalea, vlasnika radionice, za transformaciju hrđavih i raspadnutih predmeta u nove stavari kojima nakon restauracije višestruko poraste vrijednost. Kao devetogodišnjak, Rick je uredio stari bicikl kojeg m uje poklonio otac. Dosad je Rick zajedno sa svojom ekipom iz tvrtke, među kojim su i članovi njegove ekipe, restaurirao različite predmete zadivljujuće predmete. U petoj sezoni čekaju ih nove restauratorske avanture!

U novim nastavcima, Rick i njegovi dečki uzbuđeni su zbog restauracije golemog sefa u obliku topovske kugle iz 1920-ih. Mogu li oni zaključiti ovaj zaštićeni projekt ili će ova golema misija biti preteška za njih? Dok Ron kupuje stari engleski taksi, Rick se suočava s pravom zagonetkom kad mu neidentificirana trokolica stigne u radionicu. Snaga radionice je na ispitu kad im dostave automat za ispitivanje snage Hi-Striker iz lunaparka na restauraciju. Mogu li Rick i dečki udariti o zvono ili će ekipa neslavno ispasti iz igre?

Petu sezonu serije 'Restauratori' ne propustite pratiti od ponedjeljka do petka na Domi TV!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju