Doma TV od 29. kolovoza gledateljima donosi drugu sezonu uzbudljive i napete kriminalističke dramske serije 'Kako se izvući s ubojstvom' s oskarovkom Violom Davis u ulozi briljantne odvjetnice i profesorice prava koja je zajedno s grupom svojih najboljih studenata umiješana u brutalno ubojstvo.

Ubojstvo, prevara, strah i krivnja spajaju neustrašivu profesoricu Annalise Keating s njezinim dugogodišnjim suradnicima Frankom Delfinom i Bonnie Winterbottom te njezinim studentima Wesom Gibbinsom, Connorom Walshem, Michaelom Pratt, Asherom Millstoneom i Laurel Castillo. U drugoj sezoni studenti su u šoku zbog nestanka tajanstvene Wesove susjede i djevojke Rebecce, a dok Annalise i Frank traže njezina ubojicu, prisiljeni su ponašati se kao da se ništa nije dogodilo.

Wes nije spreman odustati od pronalaska Rebecce, pa stupa u kontakt s njezinom obitelji u nadi da je pronađe. Connora muči njegov odnos s Oliverom, dok Asher počinje raditi za okružnu tužiteljicu Emily Sinclair s ciljem da zaštiti svoje tajne. Dok svi nastoje prikriti prvo ubojstvo i misteriozni nestanak mlade Rebecce, događa se još jedno brutalno ubojstvo koje će uznemiriti cijelu grupu.

Seriju "Kako se izvući s ubojstvom" pratite vikendom u večernjem terminu na Doma TV-u.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju