Ovaj vikend vas očekuje pregršt filmske zabave!

Posljednji gospodar zraka

Znanstveno- fantastični film iz 2010. godine snimeljen na temelju prve sezone televizijske serije Avatar. Zrak, voda, zemlja, vatra. Jedna od četiri nacije koje spaja sudbina, ona koja upravlja vatrom, objavit će rat ostalima. Taj rat trajat će puno stoljeće bez ikakve nade na vidiku koja bi mogla spriječiti njihovo potpuno uništenje.
Film 'Posljednji gospodar zraka' ne propustite pogledati u subotu u večernjem terminu na Doma TV-u!

 

Naš brend: Kriza

Politička komedija s elementima drame, film je sniman prema istoimenom dokumentarcu redateljice Rachel Boynton iz 2005. godine koji se fokusira na ulogu američkog političkog savjetnika Jamesa Carvillea, vlasnika marketinško-savjetničke agencije i stručnjaka za kampanje kandidata predsjedničkih izbora.
Film 'Naš brend: Kriza' ne propustite pogledati u subotu u večernjem terminu na Doma TV-u!

 

Vitez tame

Nastavak hit filma ´Batman: Početak´ donosi nam novo uzbudljivo poglavlje u životu Brucea Wayna i njegovog alter ega, Batmana. Uz pomoć poručnika (Jim Gordon) te tužioca (Harvey Dent), Batman odlučuje uništiti preostale kriminalne organizacije koje prijete ulicama grada Gothama. Suradnja rezultira uspjesima, ali tim uskoro postaje lovina kralja kaosa. Konce vuče savršeni kriminalni um koji stanovnike tjera u strah. Ima jedan cilj - zauvijek se riješiti zaštitnika grada i od Gothama napraviti grad zločina. Film je 2009. godine osvojio dvije nagrade Oscar.
Film 'Vitez tame' ne propustite pogledati u nedjelju u večernjem terminu na Doma TV-u!

 

Dan obuke

Svaki dan na ulicama američkih gradova vodi se rat, rat između stanovnika, dilera droge i ljudi zakletih da će štititi jedne od drugih. Ovaj rat ima svoje žrtve. Jedna je od njih i policijski detektiv iz Los Angelesa, narednik Alonzo Harris (DENZEL WASHINGTON), veteran s 13-ogodišnjim iskustvom u Odjelu za narkotike čija upitna metodologija prelazi granicu korupcije i poštivanja zakona. Njegov optimizam odavno je narušen radom na ulicama, gdje možete nastradati borite li se protiv kriminala u skladu sa zakonom. A da bi uspješno obavili zadatak, Alonzo i njegovi kolege često su prisiljeni kršiti zakone koje sami trebaju provoditi. Film je osvojio „Oscar“ 2002. godine za najbolju glavnu mušku ulogu (Denzel Washington). Osvojio je mnogobrojne nagrade poput AFI, ALMA, ASCAP, BMI i Black Reel, Image, MTV Movie.
Film 'Dan obuke' ne propustite pogledati u nedjelju u večernjem terminu na Doma TV-u!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju