Doma TV svojim gledateljima donosi drugu sezonu kriminalističke serije ‘Tragovi zločina’ u kojoj Carrie Wells, bivša detektivka njujorške policije, pati od rijetkog medicinskog stanja koje joj daje sposobnost da se vizualno prisjeća svega, vraća se u policiju i koristi to za rješavanje zločina.

U seriji 'Tragovi zločina' glume Poppy Montgomery kao Carrie Wells, zagonetna bivša detektivka koja pati od rijetkog medicinskog stanja koje čini njezino pamćenje besprijekornim.

Svako mjesto, svaki razgovor, kao i svaki trenutak radosti i boli, zauvijek joj je urezan u pamćenje. Ne samo da ništa ne zaboravlja, ona ne može ništa zaboraviti osim jedne stvari, a to su detalji dana kada joj je ubijena sestra, prije mnogo godina.

Novu sezonu Carrie i Al započinju istraživanjem otmice kćeri bogatog čovjeka. Ni u ovoj sezoni tajnih misija neće nedostajati, pa će tako Carrie slijedeći tragove doći do zanimljivih zapleta u otkrivanju kriminala.

Borba s najvećim zločincima, otkrivanje i najzamršenijih ubojstava, tragovi koji vode do nevjerojatnih raspleta slučajeva i u ovoj sezoni priuštit će gledateljima napete i zanimljive večeri.

Drugu sezonu serije 'Tragovi zločina' pratite od ponedjeljka do petka na Doma TV-u.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju