Tragovi zločina, 2. sezona

Tragovi zločina, 2. sezona
,
Tragovi zločina, 2. sezona
hr_HR

PON - PET 21.00

(Unforgettable), SAD, 2011., kriminalistička serija
Izvršni producenti: John Bellucci, Ed Redlich

Serija je 2012. nominirana za nagradu 'People's Choice' u kategoriji Nova dramska serija.

Uloge:

Poppy Montgomery ... Carrie Wells
Dylan Walsh ... Detektiv Al Burns
Michael Gaston ... Mike Costello
Kevin Rankin ... Roe Saunders
Daya Vaidya ... Nina Inara
Jane Curtin ... Jane Webster
Deanna Dunagan ... Alice
Marilu Henner ... Teta Evie

Glumci:

Poppy Montgomery kao Carrie Wells

Rođena je u Sydneyju, u Australiji, a preselila se u Los Angeles kao 18-godišnjakinja. Prvo pojavljivanje na TV-u bilo je u serijama Njujorški plavci i Za istim stolom. Zatim je glumila u TV-serijama Relativity i The Beat. Glumila je također u TV filmovima Savršen izbor, Pepeljugina družina, Ubojstvo za milijun dolara, Snježno čudo te je nedavno glumila i lik autorice Harryja Pottera, J. K. Rowling, u TV-filmu Čarolija iza riječi: Priča o J. K. Rowling.
Dugometražni filmovi u kojima je Montgomery glumila uključuju neovisni film 50 Ways to Leave Your Lover i Between. U slobodno vrijeme Mongomery voli jogu, snowboarding, jahanje i ne voli kuhati. Živi u Los Angelesu sa svojim dečkom, Adamom Kaufmanom i njihovim sinom, Jacksonom Philipom Kaufmanom. Poppy Montgomery je rođena 19. lipnja.

Dylan Walsh kao detektiv Al Burns

Dylan Walsh je najpoznatiji po svojoj glavnoj ulozi u nagrađivanoj TV-seriji, Reži me. Ostala pojavljivanja na TV-u uključuju glavnu ulogu u Brooklyn Southu na mreži, zatim pojavljivanje u Everwoodu i u TV-filmovima Posljednje putovanje te Svjetlo iznad tame: Priča o Joan Brock.
Walsh je debitirao u dugometražnom filmu Ondje gdje je srce. Glumio je i u filmovima Secretariat, Očuh, Maturalna večer, Kuća na jezeru, Bili smo vojnici, Dodaj gas i neovisni film Par 6.
Rođen u Los Angelesu, Walsh je proveo prvih deset godina života u Africi, Indiji i Indoneziji s roditeljima koji su radili za diplomatske misije SAD-a. Njegova obitelj poslije se skrasila u Annandaleu u Virginiji. Debitirao je kao glumac u srednjoj školi pojavivši se u Arena Stageu i Studio Theatreu u Washingtonu. Iako je studirao engleski na Sveučilištu u Virginiji, većinu je vremena provodio na kazališnom odjelu te je glumio s družinom Heritage Repertory Company u Snu ivanjske noći, Prokletstvu izgladnjele klase, Romeu i Juliji, Smrti trgovačkog putnika i Našem gradu.

Ne propustite napete i uzbudljive epizode druge sezone kriminalističke serije ‘Tragovi zločina’ na Doma TV-u! Više o drugoj sezoni saznajte OVDJE.
 Tagovi